Wysłany: 31-01-2007, 00:11 masło maślane w stacjach radiowych
zastanawia mnie czy ktoś z was wogóle ma jakieś ulubione radio, (tzn. słucha na okrągło od co najmniej miesiąca)
Ja uważam że jest to niemożliwe, bo każde radio ma praktycznie stałą ramówke,(nie wliczając sporadycznych nowości, które dają w obieg)
niestety jest to globalne, dlatego ja nie mam ulubionej stacji radiowej, a jeśli już słucham to po pewnym czasie zmieniam, bo drażnią mnie odgrzewane ciągle te same kawałki,
a jak wy macie?
_________________ my tu gadu gadu a Niemcy się zbroją
kiedyś nałogowo słuchałem radia BIS i radiowej Trójki i od czasu do czasu innych stacji oprócz radia zet ( to samo o tej samej porze kilka razy dziennie) a obecnie po prostu słucham Trójki i biski w zależności od tego co "tam dają" a i zaznaczę że zmiany jakie tam zaszły dla mnie są na DUŻY minus
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Ostatnio zmieniony przez parker 31-01-2007, 01:16, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 31-01-2007, 09:07
szlucham wszystkiego
[ Dodano: 31 Sty 2007 09:07 am ]
szlucham wszystkiego
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
żadna stacja radiowa nie puszcza takich samych piosenek jakie lecą w Antyradiu, ale i ono samo po dłuższym czasie robi się nudne bo puszczają średnio co 2 godziny te same piosenki, mimo to jest to i tak najmożliwsza stacja radiowa.
_________________ Nie zapomnij skąd wyrosły Ci nogi.
Od jakiegoś tygodnia słucham codziennie Radio Bis. Chociaż już powoli (zazwyczaj w czasie konkretnych audycji) zaczyna mnie denerwować, ponieważ niektóre kawałki notorycznie się powtarzają. Wcześniej słuchałam Trójki, przede wszystkim w niedzielę (audycji Kydryńskiego). Reszta stacji radiowych, z jakimi się spotkałam, to IMO chłam.
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
lubię RMF FM, ale ostatnio zaczynam się wkurzać, bo w kółko lecą te same utwory
dla odmiany włączam radio BIS
moją ulubioną stację zagraniczną zamknęli dla obcokrajowców, więc trza się zadowolić ojczystymi rozgłośniami
_________________ Obojętność silne palce ma
Łatwo zgniata kruche sny
Czy naprawdę chcesz tak żyć?
Wysłany: 01-02-2007, 13:28
Meggi napisał/a:
lubię RMF FM, ale ostatnio zaczynam się wkurzać, bo w kółko lecą te same utwory
Od lat lecą tam te same utwory.
Trójka wg. mnie zmieniła się na lepsze- chodzi głównie o programy z muzyką alternatywną, muzykę ranną i popołudniową oraz niedzielne koncerty transmitowane na żywo.
Wywaliłabym stamtąd chyba jedynie Kydrynskiego- i dałabym kogos z wieksza energią w głosie.
BISka na gorsze- dali się zamknąć w jakiś schemat, puszczają teraz to co się podoba. Wczesniej, za czasów Pawła Sito nie było mowy w Bisce o Eminemie, była większa chęć do eksperymentów.
Miło wspominam mocne-nocne.
Radia słucham teraz głównie przez Internet- włączam sobie coś z shoutcasta albo ulicznik.net
BISka na gorsze- dali się zamknąć w jakiś schemat,
zgadzam się stała się mniej inna stacja od innych a wręcz zaczęła się upodabniać do innych niestety
Gabi napisał/a:
Miło wspominam mocne-nocne.
ja także choc zauważyłem że np. owczarek w trójce ma strefe rockendrola wolną od angola ... zrobili jakąs dziwną przestawkę tylko czemu ma to służyć ???
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum