_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
no tez sztuka ale jaka
no ja osobiscie za taka nie przepadam no ale to tylko moje zdanie
a czy ktos poznaje mojego avatara ?
_________________ " And it's such a miracle that you and me are still good friends " - Cool
"Those who wish to Follow Me,my ghetto gospel, I welcome with my hands...and the red sun sinks at last into the hills of gold and peace to this young warrior without the sound of guns"- Ghetto Gospel
Ojej ojej ... Ale jestem podekscytowany !! Pierwszy raz pisze na tym forum No więc ja się intersuje anime i manga . Hentaie oczywiście jak to bywa u facetów , ale jeśli chodzi o lekturerke to "Love Hina" , "Slayers" , "Megatokyo" (chociarz to to można amerykańską manga tylko nazwać) no i to tyle bo dopiero sie wkręcam ,a z anime to "Dragon Ball" , stare dobre Pokemony ale głównie gram w gry na GBA (wciągające RPG) no i ewentulanie machne coś od czasu do czasu ołówkiem ale to takie tam pazgroły ...
PS: Niedawno byłem na nocy anime w Heliosie (multipleks) : Jak miło było obejrzeć sobie znowu "Księżniczke Mononoke" i dwa tytuły jednego reżysera - "Spirited Away" i "Ruchomy zamek Hauru"
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie taki znowu poczatkujący w prawdzie !! Mam 9 tomików Love Hina to nie jest znowu taki poczatek 9 , a nie kupiłem wszystkich odrazu tylko od samego początku zbierałem . Tylko moim problemem sa pieniądze bo tyle pomysłów a tak mało funduszy ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum