Wysłany: 13-04-2006, 15:45 Mam pytanie do panów: jakie wolicie laski?
Napiszcie mi proszę, jakie wolicie kobiety.
Brunetki, blondynki, rude?
Z dużym, czy małym biustem?
O zaokrąglonej sylwetce, czy może wieszaki?
Młodsze, czy starsze?
Ubierające się na styl gwiaz Hollywood, czy może dziewczyny z sąsiedztwa?
Jakie jest wasze zdanie? Czekam z nieciepliwością
blondynki
ze średnim biustem
o zgrabnej sylwetce ani wiieszaki ani okrągłe.. takie pośrodku
w noim wieku noi mogą być młodsze i troche starsze
dziewczyny naturalne takie które mają swój styl!!
a ty jakich chłopaków wolisz???
Dla mnie wygląd nie odgrywa znaczącej roli - jasne, że jak facet jest przystojny to extra, ale ja cenię charakter oraz w jaki sposób chłopak odnosi się do dziewczyny. Powinien być też opiekuńczy. Dziewczyna lubi, gdy wie, że ma w mężczyźnie prawdziwe oparcie
preferencje nie zaawsze ida w parze z tym z jaka dziewczyna pozniej sie jest =) ale...
szatynki !! ( zdecydowanie kocham szatynki )
z srednim (+ jedrnym xD )
sylwetka zgrabna i proporcionalna
starsze lub w moim wieku
najwazniejsze zeby miala swoj styl ale zeby byl on dla mnie tez atrakcyjny
_________________ Niewolnik namiętności , zmysły w świecie maszyn.. bóg dał mi uśmiech , sen nadzieję której nie umiem stracić...
Jak dobrze nie widzieć ,że świat to gumowa piłka która od dawna ma odkręcony wentyl...
Tak jak najogólnej to żeby była mniejsza ode mnie, bo takie łatwo przytulać, żeby była słodka, co do wieku to raczej troszke młodsza, bo jakoś razi mnie perspektywa ze podczas jakiejs sprzeczki powie do mnie zebym siedzial cicho bo jestem za maly )). I nie rozumiem dlaczego napisalas glownie o cechach fizycznych, przeciez te nie sa najwazniejsze.
Najlepiej potrafiąca dobrac strój do sytuacji...
Cytat:
Jakie jest wasze zdanie?
Że nienależy szukac odpowiedniego (wymarzonego) wyglądu u kobiet, tylko przyjąc i odwzajemnic miłośc. Wtedy ta osoba staje się spełnieniem wszystkich kryterii, nawet jeśli do nich niepasuje... (Zamotane... Ale prawdziwe)
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Ubierające się ładnie i po swojemu.
warzywko007 napisał/a:
Jakie jest wasze zdanie?
Moja dziewczyna jest moim ideałem
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Michał
Wysłany: 14-04-2006, 20:07
Byle by mi sie kobieta podobała z wyglądu i z charakteru.. nie może być też duzo starsza max 5 lat.. ubierające.. sie normalnie biust.. hmm sredni , nie może byc za chuda nie może być gruba..
Drewniane lubie .. takie z metalowa rączką .. a najlepiej jeśli takowa byłaby w kształcie smoka ... -.-
Jeżeli pasuje ci określenie"laska" w twoim kierunku to szczerze ci współczuje ...
A dziweczyna powinna być:
a)inteligenta
b)powinna szanować samą siebie
c)nie powinna sie siebie wstydzić
d)być soba
e)a w przypadku braku poprzednich punkiów powinna nadrabiać zgrabnym ciałem (nie znaczy chuda ;])
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Ostatnio zmieniony przez Madritian 14-04-2006, 20:16, w całości zmieniany 1 raz
Blondynki, wysokie, szczupłe, sredni biust, w moim wieku albo troche mlodsza, ubierajaca sie tak aby podkreslic swoja sexi sylwetke, ...czyli moja girl yeah men
_________________ Ain't no sunshine when she's gone..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum