wiem ze to glupie ale mam pytanie, wie ktos moze jka w fiacie brava wlancza sie dlugie swiatla? wiem ze cos trzeba z dzwignia od kierunkowskazow zrobic tylko nie wiem czy do siebie czy od siebie trzeba ja popchnac, kiedy ja do siebie daje to wlanczaja sie ale tylko do czasu az ja puszcze, a nie wiem jak je wlaczyc na stale. glupia sprawa ale jakos tak wyszlo
_________________ I'll spam the hell out of you!
At the beginning you can win, in the middle you can prey not to lose, at the end you will die.
System always wins, you should remember about that during every second of your miserable life.
trzeba pogłaskać samochód nad prawym nadkolem z przodu.
potem trzeba wejść do auta i ładnie poprsić.
potem to pójdzie z górki bo samochodzik pomacha ci dźwignią od skrzyni biegów i będzie juz wszystko dobrze
wielkie dzieki, napewno pomoze, ale widzisz, ja pytam sie powaznie, na szczescie temat mozna juz zamknac bo dowiedzialem sie na innej stronie.
_________________ I'll spam the hell out of you!
At the beginning you can win, in the middle you can prey not to lose, at the end you will die.
System always wins, you should remember about that during every second of your miserable life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum