Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 26-08-2006, 11:04 Maly problem...
mam pytanko do zorientowanych...
czy motorem do pojemnosci 50ccm, mozna jezdziec na dowod osobisty i nie wymagana jest karta motorowerowa, czy musze miec karte?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Do kierowania motorowerem bez prawa jazdy, a nawet bez karty motorowerowej czy rowerowej upoważnione są jedynie osoby pełnoletnie, a więc mające ukończone 18 lat.
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Do kierowania motorowerem bez prawa jazdy, a nawet bez karty motorowerowej czy rowerowej upoważnione są jedynie osoby pełnoletnie, a więc mające ukończone 18 lat.
oby na pewno? bo mi tez sie wydaje że trzeba miec jednak prawko jak sie nie ma motorowerowej
najlepiej idz do wydzialu komunikacji i tak sie dowiesz.
Na dowód mozesz jezdzic skuterem...zaznaczam skuterem do 50 ccm... na motorowery i inne "wynalazki" tylu 125-zarejestrowane na 50 itd, karta motorowerowa... ale głowy bym nie dał...
_________________ "Gdy wszyscy patrzą w lewo, ty popatrz w prawo... To może uratować ci zycie..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum