Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 29-08-2006, 23:01
robia to dla szpanu... godne pozalowania...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
jestem nie pelnoletni ale czasem ide na piwo z kumple i co nie upijeam sie za karzdym razem nie pale a jak pije to z tymi samymi osobami i gdzies gdzie mnie nie widac bo pije dla siebie a nie dla kogos kto bedzie chodzil i rozpowiadal ouzniej o tymi innym nie nawidze konfidencji!!
jestem nie pelnoletni ale czasem ide na piwo z kumple i co nie upijeam sie za karzd
..... ....... ..... tak tak tak.
ale mnie to malo obchodzi.
pewnie po powrocie do domu mówisz mamie wszystko i pytasz: mamo, czy będę mógł wyjść następnym razem? nie chciałem.
..... ....... ..... tak tak tak.
ale mnie to malo obchodzi.
pewnie po powrocie do domu mówisz mamie wszystko i pytasz: mamo, czy będę mógł wyjść następnym razem? nie chciałem.
hahhahahahahahahah twoja glupota mnie rozsmiesza do lez jak tak sie w domu do mamy odnosisz to prosze bardzo hahahah ja robie tak jak napisalem i jebie mnie to czy mi wiertzysz czy nie hahahaha jezu glupota ludzka jest nieskonczona !!!!!!
hahhahahahahahahah twoja glupota mnie rozsmiesza do lez jak tak sie w domu do mamy odnosisz to prosze bardzo hahahah ja robie tak jak napisalem i jebie mnie to czy mi wiertzysz czy nie hahahaha jezu glupota ludzka jest nieskonczona
a częstym pisani "hahahahahahahah" i wstaiweniem buźki chcesz udowodnić, że naprawdę Cię to mało obchodzi co powiedziałam. E. sytuacja stresogenna.
a częstym pisani "hahahahahahahah" i wstaiweniem buźki chcesz udowodnić, że naprawdę Cię to mało obchodzi co powiedziałam. E. sytuacja stresogenna.
nie czestym pisaniem hahahahha i wstawieniem geby chce pokazac jak bardzo mnie rozsmieszasz to jest taki stan czlowieka kiedy jest z czegos bardzo zadowolony i smieje sie z czegos w tym przypadku jest to reakcja na ta niby Twoja wszech wiedze o czlowieku hahhahahaha glupota ludzka nie zna granic
Ostatnio zmieniony przez prezesxt 29-08-2006, 23:53, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 30-08-2006, 00:38
nelia napisał/a:
Mysle, ze robia to, bo nie potrafia inaczej poradzic sobie z problemami i tu szukaja rozwiazania
wierzysz w problemy..? bo ja nie...
ale wierze za to w pozerstwo... Oooo
bycie trendy (moje nowe ulubione slowo )
jak widze 14- latka z puszka piwa to az mnie odrzuca...
Jesli nie pełnoletni wypije sobie z umiarem to nic do niego nie mam, gorzej denerwuje mnie gdy jakaś małolata pije piwo i obnosi się z tym,lata z ta puszką wszedzie żeby było ją widać itd. .
Jestem tego samego zdania .
Oczywiście jeśli ten "niepełnoletni" nie ma 13 lat .
A co do małolat- takie 14nastki siedzące gdzieś w parku i pijące piwa są żałosne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum