Wysłany: 02-05-2005, 20:11 Mała propozycja ...- rangi ??
Chciałbym sie zapytać Wysoką Izbę czy można by np. na forum umieścić system rang ?? Czy to dobry pomysł ?? Tak sie zastanawiałem czy by nie było lepiej jakby wprowadzic rangi.... :roll:
Tak napewno by robili macho-nabijacze-postów, a nie normalni userzy... Taki system rang napewno podkreśliłby status usera który sumienie bierze udział w zyciu forum, ktory pisze sensowne posty....
Tak napewno by robili macho-nabijacze-postów, a nie normalni userzy... Taki system rang napewno podkreśliłby status usera który sumienie bierze udział w zyciu forum, ktory pisze sensowne posty....
System rozróżniający kto pisze sensowne posty.... hmm.... ciekawe ;] Ale ja takiego nie widziałem Tylko takie które dają range od ilości postów A jak ktos napisze pol miliona postów bez sensu, a inny 500 z sensem to i tak pierwsz będzie miał wyższą rangę, a drugi mniejsza
Przepraszam a przeciez są MODERATORZY !!! Ci oto ludzie mogli by chyba patzrec czy ktoś nie pisze czasem postów bezsensu... Jeżeli zobaczy post " nie, nie wiedzałem" to bedzie wiedział ze ten człowiek to nabijacz postów, a jak ktos ci napisze post na pół strony i z sensem to chyba kazdy bedzie wiedział ze tan ktos sie namęczył zeby go napisać.... Taki system rang by wróżniał takie osoby...
Przepraszam a przeciez są MODERATORZY !!! Ci oto ludzie mogli by chyba patzrec czy ktoś nie pisze czasem postów bezsensu... Jeżeli zobaczy post " nie, nie wiedzałem" to bedzie wiedział ze ten człowiek to nabijacz postów, a jak ktos ci napisze post na pół strony i z sensem to chyba kazdy bedzie wiedział ze tan ktos sie namęczył zeby go napisać.... Taki system rang by wróżniał takie osoby...
Zgadzam się z przedmówcą. Jestem zdecydowanie za tym systemem. Doceniałby użytkowników którzy się starają.
w takim celu proponowal bym usunąć dzial 'lamigówki, zagadki, rebusy' ... bo duzo osob tam codziennie pisze, nabijajac sobie licznik, ja sie w tym dziale, oraz 'hobby' nie udzielam
Są działy typu dowcipy, przywitania, zagadki itp. Posty z tych działów nabijają licznik i nie wnoszą tej sensowności jakos. Więc wyróżniony mógłby zostać ten co wkleił najwiecej dowcipów, najwięcej razy się przywitał, odgadł zagadki.... I teraz jest już przeceiż system rang (te gwiazdeczki i kwadraciki pod nickiem)
A wiec ( w związku z działami typu łamigłówki, przywitania, itp. ) proponował bym ( dość drastycznie ) usunąć tzw " nabijacz postów " tzn: w tych działach posty nie były by naliczane....
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 02-05-2005, 20:50
To niech Patryk Ziom wywali podpisy pod avatarem ( dla szlachcicow niech zostanie ) i user ktory sie wyroznia dostaje jakis tytul typu - ziom, elo ziom, etc. Ogolnie pomysl bez sensu.
Wysłany: 03-05-2005, 08:42
vanion napisał/a:
w takim celu proponowal bym usunąć dzial 'lamigówki, zagadki, rebusy' ... bo duzo osob tam codziennie pisze, nabijajac sobie licznik, ja sie w tym dziale, oraz 'hobby' nie udzielam
A nie dałoby rady zrobić tak, żeby w takich działach jak właśnie 'łamigłówki, zagadki, rebusy' , 'przywitania' itp. nie naliczane byłyby posty?
A rangi są mi obojętne
_________________ "Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..." JP II
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum