Madonna to słynna i znana piosenkarka. Słynie z ładnego i orginalnego śpiewu. Jest niezbyt młoda ,ale pięknie tańczy i śpiewa. W tym roku Madonna wydała nową płytę razem z koncertami (2007). Mam te koncerty i jestem pod wrażeniem.
Olcysko
245px-Madonnact.jpg Madonna na scenie amerykańskiej.
Plik ściągnięto 357 raz(y) 22,47 KB
_________________ Wolność jest jak dzika natura. To jest w waszych rękach **********! To wasz dzień ostatni ,wasz dzień ostatni **********!
Nie lubię jej, jej śpiewu, czy tego, co Ty nazywasz 'tańcem' może i wygimnastykowana jest, ale umiar by się przydał. Kiedyś może lepiej śpiewała.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Imię: Karol
Wysłany: 18-12-2007, 02:37
tak po mojemu to juz stara rura jest ... ani to jej spiewanie juz nie to ani tym bardziej te wygibasy .... Jakos nie specjalnie fascynuje mnie patrzenie na babe ok 50 ze swiadomoscia ze ma te lata i tak wyglada ...ile musiala narobic operacji itd..
W ogole nie fajne pod żadnym wzgledem coraz wiecej swiecidelek i kolorowych lampek coraz mniej tresci ...
Ps Jak ktos ma powyzej 30 i ubiera sie jak 17 latek to ma cos z bania nie teges...
Wysłany: 18-12-2007, 16:19
Iwan napisał/a:
Ps Jak ktos ma powyzej 30 i ubiera sie jak 17 latek to ma cos z bania nie teges...
To tylko kreacje sceniczne... O_o
Chciałabym mieć w jej wieku taką kondycję jak ona, widziałam kilka koncertów i byłam pod wrażeniem.
Nie znam drugiej piosenkarki, która pracowałaby tyle nad sobą.
Co do śpiewu, to nic nadzwyczajnego. Lubię jednak płytę Frozen (moim zdaniem najlepsza) i Confessions on the dancefloor.
Co fakt, to fakt.
Ale jej śpiew mi nie podchodzi. I faktycznie chyba raz wystąpiła w koronie cierniowej, czy coś z krzyżem.
No generalnie przegięcie, nie cierpię ludzi, którzy robią takie rzeczy. Nie lubię prowokacji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum