Bo takie złe rzeczy nas uszlachetniają i dzięki nim nauczyłaś sie na pewno czegoś o sobie i innych ludziach.
A nie lepiej jest pamiętać o wyciągniętych z tego wnioskach, niż o przykrej sytuacji?
Przykładowo: "Teraz już wiem, że nie wolno wkładać rąk do ogniska" zamiast "Pamiętam jak mnie cholernie bolało, kiedy prawie usmażyłam sobie ręce wkładając je prosto do ognia."
Dawniej napisałam tu, zdaje się, że owszem mam bzika i jest to bzik na punkcie mojego chłopaka.
To się oczywiście nie zmieniło i nie zanosi się na to, by kiedykolwiek miało się zmienić
Natomiast mogę dodać jeszcze, o ile jeszcze dotąd o tym nie wspomniałam ( ), że mam również bzika na punkcie muzyki i to dosyć różnej (jeżeli postawić obok siebie Klausa Schulze i Led Zeppelin), gier video (mrrr) i zdjęć (podziwiania, fotografowania i obrabiania).
Mam też naturę kolekcjonerską - jak się uprę np. na jakiegoś wykonawcę muzycznego, to muszę mieć wszystkie gadżety z nim związane, łącznie z rejestracjami samochodowymi
jak juz wczesniej wspomnialem - pilka nozna.
ale tez muzyka.
keidys uznawalem muzyke za strate czasu.
teraz nie moge siedziec bez sluchania czegos, tak jakos pusto sie czuje
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
ja mam bzika na punkcie pisanie na GG a takze uwielbiam ostre gumy do rzucia np mentos power mint stron g codziennie musze rzuc .Kocham tez muzyke,choc czasami nie mam ochoty nic sluchac.... o bym zapomniala KOLCZYKI I PIERSCIONKI,uwielbiam bizuterie
_________________ JESLI BEDZIEMY PATRZEC DALEKO W PRZYSZLOSC,SPARALIZUJE NAS STRACH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum