Muzyka...zgadzam się Nie wyobrażam sobie dnia bez słuchania conajmniej godziny muzyki
A poza muzyką są jeszcze faceci....o tak....każdy kto mnie zna to przyzna, że na punkcie facetów, to mam totalnego bzika
Hmmm...Moje Bziki?
Mój Chłopak, mp3, guma do żucia, wszystko co ładne i różowe , net , tusze do rzęs i błyszczyki (;
[ Dodano: 13-11-2007, 16:45 ]
Aaaaa...No i jeszcze, koniecznie... Serial Prison Break i wpatrywanie się godzinami w rozgwieżdżone niebo... Uwielbiam rozmawiać z ludźmi i pomagać im w rozwążywaniu problemów.
_________________ Chrzanię cały świat,bo to łatwiejsze niż coś czuć.
Są dni liczone podwójnie i lata nie warte jednej minuty...
Moim bzikiem i to okrutnym był kiedyś serial LOST
Teraz już zdecydowanie nie
Ostatnio? Takim jakimś niespodziewanym "odjazdem" jest to, że praktycznie każde zdanie w zeszycie musze mieć innym kolorem. Napisane/podkreślone/zakreślone/zaznaczone - nieważne. Jak jest tylko i wyłącznie na niebiesko to nie przeczytam, nie nauczę się.
Pilka nozna xD interesuje sie od dosyc dawna, czesto lapie sie na tym ze gadam o tym nonstop...
czas zaczac sie ograniczac xD
o i jescze kumpel mi powiedzial jak zobaczyl moj poprzedni pulpit ze mam bzika na punkcie Jessica'y Alba'y... moze ma troche racji... chociaz nie nie ma... fajna dupa - to prawda, ale zeby odrazu bzik tylko dlatego ze mialem ja na pulpicie
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Oj tak jest to anime, mógłbym oglądać non stop, oczywiście także muzyka ale tutaj to mam dziwny gust (ost z anime i takie mocniejsze brzmienia). A takim bzikiem który jest całkowicie nie od łączny to "." muszę ją postawić zawsze jak tylko coś piszę.
_________________ Nie umrę, nie odejdę nigdzie,
Pozostanę tutaj;
Lecz nie pytaj mnie o nic,
Nic nie odpowiem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum