hmm...i jeszcze mam bzika na punkcie czytania w pamieci slow wyrazow zdan od tylu...
np. WYCIECZKA.... AKZCEICYW <--- o.O dziwne nie?? robie to autoomatycznie jak sie nudze..doszlam juz do takiej wprawy ze moge plynnie rozmawiac"od tylu" czasem spiewam piosenki wlasnie w ten sposob..
_________________ ZAKOCHANA.
ZAKOCHANA PO USZY.
ZAKOCHANA PO USZY I CZUBEK GŁOWY.
hmm...i jeszcze mam bzika na punkcie czytania w pamieci slow wyrazow zdan od tylu...
np. WYCIECZKA.... AKZCEICYW <--- o.O dziwne nie?? robie to autoomatycznie jak sie nudze..doszlam juz do takiej wprawy ze moge plynnie rozmawiac"od tylu" czasem spiewam piosenki wlasnie w ten sposob..
Ciekawe, napiszemy o tobie do Teleexpresu albo do Faktu
_________________ ~When I no longer know the difference between teare and blood~
-kobiety(uwielbiam przebywać w ich towarzystwie)
-muzyka(death/black, love, trash metal)
-komputer(non stop )
-sprite
-milka(alpejska krowa taka niebieeeeska)
-ciągłe siedzenie w dwóch tych samych miejscach w pewnym mieście
-bicie brata
-znęcanie umysłu nonsensopedią
-pentagramami
-kobiety(uwielbiam przebywać w ich towarzystwie)
-muzyka(death/black, love, trash metal)
-komputer(non stop )
-sprite
-milka(alpejska krowa taka niebieeeeska)
-ciągłe siedzenie w dwóch tych samych miejscach w pewnym mieście
-bicie brata
-znęcanie umysłu nonsensopedią
-pentagramami
Kurcze, zupelnie jak ja kiedy mialem 16-17 lat
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum