Ja biegam dzy jet szarówka...bo jak jest całkiem ciemno to można się zabić...przynajmniej na moim stadionie...dziura na dziurze
Ja kiedyś biegałam na stadionie. Jednak dawno temu to "rzuciałam", bo jest to strasznie monotonne. Zdecydowanie wolę biegać po mieście. Jakieś zaosiedlowe tereny też mogą być. Stadion zabija indywidualność i ekscentryzm.
[ Dodano: 12 Lis 2006 01:59 pm ]
Ceemka napisał/a:
alter ego napisał/a:
Wszyscy mi przepowiadają, ze mnie ktoś zgwałci, zabije, poszatkuje
Prosze nie biegaj jak jest ciemno, bo tez sie zaczne o Ciebie bac
Specjalnie dla Ciebie pójdę dzisiaj biegać z towrzyszem mym i to w dzień! O!
Ceemka napisał/a:
alter ego napisał/a:
Dziekuj Tobie bardzo, bardzo mocno. Będe mogła spokojnie spac.
Ja biegam dzy jet szarówka...bo jak jest całkiem ciemno to można się zabić...przynajmniej na moim stadionie...dziura na dziurze
Ja kiedyś biegałam na stadionie. Jednak dawno temu to "rzuciałam", bo jest to strasznie monotonne. Zdecydowanie wolę biegać po mieście. Jakieś zaosiedlowe tereny też mogą być. Stadion zabija indywidualność i ekscentryzm.
[ Dodano: 12 Lis 2006 01:59 pm ]
Ceemka napisał/a:
alter ego napisał/a:
ja lubie biegac na stadionie. a mam bzika na punkcie muzy:) i to totalnie
Ja mam bzika na punkcie dźwięku skrzupiec ( w moim wykonaniu) i na puncie Fotografii, uwielbiam to i jeśli tylko mogę poświęcam temu jak najwięcej czasu!!!
_________________ knorrnudle.pl dla zainteresowanych
Imię: Kuba
Wysłany: 01-12-2006, 16:33
A ja jak zwykle w tym okresie na punkcie skoków narciarskich czekam cały tydzien.
(Ale dobrze że dziś piątek)
_________________ Dziś Pokój Jest Możliwy A Jeśli Pokój Jest Możliwy Pokój Jest Obowiązkiem Jan Paweł II
Nie pytaj świata dokąd zmierza bo niedaj Boże prawdę powie.
Imię: Paweł
Wysłany: 03-12-2006, 09:53
Ja mam bzika na punkcie: książek historycznych i o historiis ztuki, porcelany i miedzi oraz wszystkiego co jest tak zwanym zbieraczek kurzu czyli wszystkich bibelotów zbieranych przez lata... Najbardziej kocham różne aniłkoi, a w najbliższym czasie chciałbym sobie kupić takiego barokowego którego widziałem u mnie w mieście wq antykwariacie....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum