U mnie są to:
- tatuaże
- %
- muzyka
- trial (ogólnie rowery też)
- komp (teraz masakrycznie dużo czasu przy nim spędzam bo 3ds maxa sie uczę)
- wkur***nia qmpli, siostry i całej rodziny
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Ja ostatnio mam bzika na punkcie szkolnego turnieju piłki nożnej, jestem kapitanem drużyny i cały czas analizuję taktykę, dobieram skład i robię inne bezsensowne rzeczy
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
-darcie ryja w rytm melodi (śpiewem tego nie nazwe)
-Skakanie przez płotki (och jak ja to lubie )
-robienie głupot (walenie z dyńki w ławke , naparzanie z pięsci w ceglane ściany , spadanie na głowe itd )
no i to chyba tyle
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Wysłany: 30-10-2005, 16:54
Madritian napisał/a:
-darcie ryja w rytm melodi (śpiewem tego nie nazwe)
-Skakanie przez płotki (och jak ja to lubie )
-robienie głupot (walenie z dyńki w ławke , naparzanie z pięsci w ceglane ściany , spadanie na głowe itd )
no i to chyba tyle
Heee, u Ciebie to rzeczywiście można nazwać głupotami ;p
Ja to jak wkręce sobie faze z kumpelą to my cyrki odstawiamy. Zachowujemy się jak pijane/naćpane. Ostatnio wieczorem założyłyśmy okulary przeciwsłoneczne, chodziłyśmy tak po mieście i gdy spotykałyśmy się z dziwnymi spojrzeniami ludzi to mówimyśmy do siebie 'spoko, to wszystko matrix, oni tak naprawdę nie istnieją.'
_________________ Shes a Maneater
Wish you never ever met her at all.
master_u, hihi no tak .. ale ja to za zwyczaj swiruje i na trzezwo .. a i tak jestem jamnijsza z ekipy wiec maj ze mnie zieje ... najgorzej to jak sie na desce pobijam
Jackass .... mmm ... miodzio ... czasami sam robie ... mam już na koncie bieganie po murkach z taką prędkościa że 5 razy na dynie leciałem ... prościutko ... i zawsze ratowaly mnie moje kochane nigdy niepołamane rece .... ech ... mam zamiar jakiś pobliski hiperkarket odwiedzić i z kumplami wyścig wuzków sklepowych urządzic ... albo powkórzać ochroniarzów i wystawiac prz bramki buty w sklepach (ostry pisk) Ale cóż zbieram sie i ziberam ,a tu bierzmowanie mnie trzyma w kościele
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Jackass .... mmm ... miodzio ... czasami sam robie ... mam już na koncie bieganie po murkach z taką prędkościa że 5 razy na dynie leciałem ... prościutko ... i zawsze ratowaly mnie moje kochane nigdy niepołamane rece .... ech ... mam zamiar jakiś pobliski hiperkarket odwiedzić i z kumplami wyścig wuzków sklepowych urządzic ... albo powkórzać ochroniarzów i wystawiac prz bramki buty w sklepach (ostry pisk) Ale cóż zbieram sie i ziberam ,a tu bierzmowanie mnie trzyma w kościele
Rajd wózkami po hipermarkecie - świetna zabawa i emocje gwarantowane, tylko trezba wybrać taki, gdzie jest dużo promocji wystawianych na środku alejki, wtedy jest jeszcze trudniej
_________________ Może też rozsądnej panny szukać warto...
Kumple mówią, znajdź niunię z wielką klasą,
Ja mówię znajdę, ale taką z czymś pod czaszką.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum