Imię: Robert
Wysłany: 19-02-2008, 01:35
Otóż jak sama widzisz odpowiedziałaś sobie smaa na zadane pytanie "są rzadkie lecz istnieją" , lecz zauważ że powiedziałem że w tym wieku najczęściej dochodzi do skrywanej miłości lub tak jak napisałaś
Gabi napisał/a:
W wieku 14 lat byłam smarkulą i nie myślałam o prawdziwej miłości- marzyłam o księciu na białym koniu.
Często wyobrażamy sobie tak swoją połówkę "Idealny/a" , zbiegiem lat staje się on/a bardziej realistyczny/a lecz to nam nie przeszkadza , dalej uważamy że tylko on/a może być tym/ą jedynym/ą aż poznamy a połówkę i zakochamy się bez końca
Chociaż może mało powinienem się na ten temat wypowiadać ponieważ sam mam słabe przebłyski w miłości
Gabi napisał/a:
Dlaczego więc tyle związków nastolatków się rozpada?
A dlaczego się rozpada tyle związków rzekomo "dorosłych"??(co prawda o wiele żadziej od nastolatków)
Ponieważ okazuje się że wybrana przez nas połówka do nas nie pasuje
Gdzie zbiegiem lat okazuje się że jest całkowicie inna jak na początku (U nastolatków ten okres trwa szybciej)
Chociaż w związkach nastolatków często następuje to dla tego że wychodzimy z fazy zauroczenia(u dojrzałych osób też się zdarza)
A z drugiej strony zastanów się ile jest szczęśliwych par (naprawde szczęśliwych)które zostały ze sobą na całe życie...
_________________ Życie z miłości
W miłości cierpienia
Życie z miłością nam doskwiera
Ostatnio zmieniony przez Deshaz 19-02-2008, 02:23, w całości zmieniany 2 razy
Miałam, ale po raz kolejny nie wyszło Mieliśmy za sobą 2 rozstania i wróciliśmy do siebie, ale po tym rozstaniu chyba nic sie nie da już to było z mojej winy, ale chciałam i prubowaam to odkręcić ale nie poskutkowało żałuje bardzo, bo to była osoba z którą chciałam spędzić reszte życia i sie wszystko posypało i nie wiem jak dalej bedzie z tym, ale mam nadzieję, że może kiedyś w koncu będzimey razem już nierozłącznie.Czy moze mi ktoś cos poradzić albo przedstawić swoje zdanie na ten temat?
Ostatnio zmieniony przez Ewelina6503 09-04-2008, 19:51, w całości zmieniany 1 raz
Jestem z chłopakiem już 2 lata i myślę, że już tak to zostanie, ale nigdy nic nie wiadomo co nam się przydarzy. Narazie jest dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum