Imię: groszek:D
Wysłany: 17-12-2007, 20:15
chyba mam już kogoś takiego:)
poznaliśmy sie w wakacje:D
jak jego pies chciał zjeść mojego...
a nasz związek jest dziwny...
ale jestem szczęśliwa i chyba to jest najważniejsze
_________________ Pożądasz nie tego, co widzisz, lecz tego, co sobie wyobrażasz...
Nadal nie mam nikogo takiego i zaczynam podejrzewac, że chyba nikt taki dla mnie nie istnieje. Przy moich narodzinach Ci na górze chyba zapomnieli przydzielic mi kogoś do pary.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Jestem nim ja sam. Nawet jeżeli bym nie chciał, to spędzam ze sobą każdą chwilę.Lepiej czuć do siebie mięte niż nienawiść prawda. Miło spędzać czas z osobą, którą się naprawdę kocha.
Jestem nim ja sam. Nawet jeżeli bym nie chciał, to spędzam ze sobą każdą chwilę.Lepiej czuć do siebie mięte niż nienawiść prawda. Miło spędzać czas z osobą, którą się naprawdę kocha.
szaszam ale to jest tak niepopularna wypowiedz ze nie moglam sie szeroko usmiechnac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum