Też byłem tylko parę razy, fajne zabawa. Niestety na lodowisko najbliższe mam jakieś 40 km. Fart, że w Opolu mam rodzinę : ]. Minus to to, iż często (przynajmniej jak ja bywałem) to trochę dużo osób było i by pośmigać konkretnie nie było mowy.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
umiem i lubie
zreszta wielu z was chyba o tym wie~~
lyzwy to swieta zabwa, swietny sposob na spedzenie wolnego czasu z kolegami i kolezankami
a po za tym fajne dziewczeta tam przychodza, wiec jest na co popatrzec
tak, tak... wczoraj tez byklem... i do domu wpol do 23 wrocilem ;P
fajnie bylo ^^
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
U mnie w Świnoujściu jest lodowisko... czy raczej Wielka Kałuża, ale nie korzystam z jego dobrodziejstw.
Raz w życiu chyba, może dwa, nie pamiętam, jeździłam na łyżwach, było fajnie, ale trudniej, niż na rolkach, które uwielbiam.
Mam swoje własne osobiste, jeżdżę dosyć często od dosyć dawna, bodajże pierwszy raz miałam łyżwy na nogach kiedy miałam 7 lat. Kiedy tylko mam czas, to się wybieram.
Lubicie jeździć? Ja dzisiaj sie w tym zakochałem, jestem cały obolały i zadowolony...;p
Bardzo lubię i jeździć na łyżwach i obserwować jak robią to zawodowi łyżwiarze (heh tak tak marzenia małej dziewczynki i byciu łyżwiarki się odzywają....ale czytałam poprzednie komentarze więc wiem że nie jestem w tym osamotniona )...jakoś specjalnie nie musiałam się uczyć na nich jeździć, bo jest to zbliżone do jazdy na rolkach na których jeżdżę dość dobrze....teraz jeszcze dodatkowo będę korzystać z tego typu rozrywki bo moje miasto się doczekało lodowiska
_________________ "...we mgłę go wyprawiłam/ w deszcz co na rzęsach przysiadł/ samobójczymi kroplami/ żeby opaść i zniknąć/ wsiąknąć cieczą zieloną/ w spragnione ciało trawy/stoję niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Imię: Agnieszka
Wysłany: 17-01-2008, 23:45
powerbass napisał/a:
biedaczko w jakiej dziurze mieszkasz
Ustroń mówi ci to coś??
Lodowisko było by tak jak wcześniej w sąsiednim mieście, ale popsuło się i postanowili zrobić jakiś większy kompleks sportowy i z tego powodu tak szybko raczej się nie doczekamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum