_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3483 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-02-2007, 16:45
Ja na łyżwach wyrwałam chłopaczka.
Pozyczył mi rekawiczki, bo swoich zapomniałam, a zimno mi było w ręce.
Chciał mnie potem zaprosić na gorącą czekolade, ale nie miałam czasu. Wymieniliśmy się nr gg i kom. Pisaliśmy chyba kilka razy. Ale już nigdy więcej go nie spotkałam.
Jakie to romantyczne:P
Ja na łyżwach byłem w te ferie po raz pierwszy w życiu. I ostatni. Wszystko mi odmarzło, nie mogłem przejechać dwóch metrów bez ryzykowania życia i straciłem 10zł.
A więc to było tak. Jadę sobie jadę na tych łyżwach. Szybko jądę. Bardzo. Bo ja bardzo lubię łyżwowanie. Nadal. A więc jadę i nagle jakaś mało inteligentna kobieta z dzieckiem wjeżdza mi prosto pod nogi. A tłok był wielki. A więc mogłam albo wjechać na tę złą kobitę albo spróbować wjechać na barierkę. Bo był tłok. Wybrałam opcję drugą. Jednakże ( bo był tłok) nie udało mi się docjechać do wolnego miejsca na barierce i wjechałam centralnie w ramiona takiego jakiegoś bruneta stojącego przy barierce. To było traumatyczne. Jego kolega zaczął się radować i krzyczeć : "Tak. Tak. W końcu ją masz! Bierz ją! Bierz!" Nikt nie ucierpiał. Skończyło się wszakze jednak pozytywnie.
Brunet miły był.
jak byłam mała to kiedyś niby jeździłam na łyżwach, ale tego nie pamiętam.
potem byłąm w zeszłym roku podczas ferii kilka razy.
a ost to byłam dzisiaj . to jest fajne, ale ja zbytnio talentu do tego nie mam. nie wywracam się, ale zbyt pięknie to to nie wygląda. i zawsze mi się łyżwy w prawą nogę wbijają.
ale ogólnie fajnie. dziś na lodowisku było tylko kilka osób, a pod koniec to tylko moja siostra, ja i mamuśka, która po AWFie posiada różne takie zdolności
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum