MAm 18 alt...i zoabczyłem ze zaczynam łysiec...zawsze mialem geste łądne włosy,a teraz widze ze robią mi sie zakola.Kilka osob juz mi powiedzialo ze zaczynam łysieć...Mam słąbe wlosy...
Jak temu zaradzić??bo nie chce byc łysy....
Imię: P jak Poison
Wysłany: 17-06-2006, 21:36
Cytat:
moze byc tot ez od dymu papierosoweo
Za mody jeszcze jest aby przez dym papierosów wypadały mu włosy, ja palę (niestety) i włosy mam ok.
Używaj odżywek i szamponów, które wzmacniają włosy
ja bym proponował wizyte u dermatologa... nigdy nie jest za wczesniem, a lepiej działać profilaktycznie niż potem bolączkowań nad brakiem włosów... dermaolog napewno przypisze jakies zele lub tableki ktore wzmocną własy od wewnątrz...szampony i odżywki dostępne w hipermarketach nawet te droższe, nie zawsze skutkują...
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3428 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 18-06-2006, 12:05
hmm... moze leczyłeś się na coś.... niektóre bardzo mocne leki wywołują wypadanie włosów...? Sam sobie z tym nie poradzisz jedynie mozesz stosowac rozmaite preparaty i odzywki na wzmocnienie włosów...Radzę zgłosic się do lekarza i to jak najszybciej chyba ze chcesz całkiem wyłysieć;)
MAm 18 alt...i zoabczyłem ze zaczynam łysiec...zawsze mialem geste łądne włosy,a teraz widze ze robią mi sie zakola.Kilka osob juz mi powiedzialo ze zaczynam łysieć...Mam słąbe wlosy...
Jak temu zaradzić??bo nie chce byc łysy....
jak bedziesz lysy to sobie zrob tatuaz na glowie jakis fajny
Imię: Albert Fish
Wysłany: 07-03-2008, 14:44
Nie łysieje, posiadam jednak nieco wyolbrzymione jak na mój wiek zakola. Biorąc pod uwagę proces łysienia w mojej rodzinie, wysnuć można wniosek, że włosy wypadną mi już w niedalekiej przyszłości. Mnie byłoby to na rękę, nie musiałbym wydawać pieniędzy na golenie pały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum