Imię: P jak Poison
Wysłany: 02-06-2007, 23:12 Re: Ludzie puszyści.
Sakura napisał/a:
Co sądzicie na temat ludzi puszystych?
Nic. Zwykły człowiek.
Sakura napisał/a:
Związalibyście się z taką osobą?
Raczej nie. Zależy jaka duża byłaby ta nadwaga. Miła to nie jest perspektywa... aby zejść z dziewczyny musiałbym sturlać się z niej Chociaż gdyby mój Skarb przytył byłbym z nią nadal.
Ostatnio zmieniony przez Poison 02-06-2007, 23:13, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 05-06-2007, 20:48
Mysle ze moa przyjaciolke mozna zaliczyc do osob puszystych.
Weselszej osoby chyba w zyciu nie spotkalam, nie jest niesmiala, nie siedzi w domu, ma powodzenie wsrod chlopakow wieksze od niektorych "szczuplych" dziewczyn.
Okropnie mi sie nie podoba ocenianie po pozorach i takie zachownaia o jakich mowila Sakura.
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
Mysle ze moa przyjaciolke mozna zaliczyc do osob puszystych.
Weselszej osoby chyba w zyciu nie spotkalam, nie jest niesmiala, nie siedzi w domu, ma powodzenie wsrod chlopakow wieksze od niektorych "szczuplych" dziewczyn.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum