Swietnie. ja sobie cenie swoja niechec do probowania innych uzywek od alkocholu, ktory de facto bardzo lubie
Poza tym.. czy przejscia to zawsze musi oznaczac wachlarz uzywek i niemoralnych imprez???
Source napisał/a:
Wszystko zależy od tego, jakie wartości wyznajesz. Nie uważam używek za nic złego. Czekam tylko aż się ustatkuję, zamieszkam sam i pozwolę sobie na ponowne eksperymenty
Wszytsko jest dla ludzi. Nie kazdy ma ochote probowac wszytskiego. A moje okeslenie "aniol" jest swoista ironia, bo nawet obrajac sie w pracowym srodowisku jestem wyjatkiem kotry saczy "tylko" alkochol...
Nie bawi sie w nbiale kreski ani orgie...
Source napisał/a:
Wiesz to właściwi nie chcę iść do nieba!
Rany to juz poszlismy o rozwazania na to gdzie chcemy sie znalezc po smierci?
Powiem Ci, ze jak dla mnie nie jakos imprez decyzuje o tym gdzie sie znajdziesz a to jakim jestes po calosci czlowiekiem..
Source napisał/a:
Chodzi o to, że gdzie to wszystkie gwiazdy muzyki, top modelki, imprezowe dziewczyny idą po swojej śmierci? Wiadomo, że wszystkie do piekła.
Serio?
A skad wiadomo? ktos byl i powiedzial? To zabobon. Az dziwni mnie, ze Ty taki eurydyta zakladasz takie niesprawdzalne hipotezy. ba! Idziesz o krok dalej uznajac, ze sa wlasciwie a nie masz na dobra sprawe na to zadnych dowodow empirycznych, poza ludzka interpretacja Biblii, ktora byla tlumaczona tak wiele razy ze ja sie zastanawiam, czy my znamy chociaz 20% prawdziwej jej tresci..
Source napisał/a:
Kiedy Ty będziesz siedząc na swojej chmurce, grając na harfie, flirtowała z matką Teresą w najlepsze. Gdzieś…tam na dole…będą same GORĄCE imprezy… się kręciły z niezliczoną ilością szalonych kobiet przy rewelacyjnej muzyce i barbecue.
Taaaa.. jasen.. A potem co pol roku przyjdzie diablem i wbije 100 gwozdzi w dupe zebys nie bawil sie za darmo
od imprez jest zycie ziemskie
Ja tam po smierci to chce sie wyspac
Wysłany: 27-02-2008, 10:49
Widzę że się forum rozćpało
Przygodę z LSD mam już za sobą, nie była długa, raczej kilka "wycieczek". Poczulam ze troche za bardzo mi sie podoba i przestałam mając na uwadzę moją słabą wolę i łatwość wpadania w nałogi. Podobnie bylo z resztą moich narkotykowych doświadczeń, moze poza trawą która nigdy nie wydawala mi sie zbyt pociągająca ani nie rzuciła mnie na kolana. Teraz jestem już grzeczną dziewczynką i przykładną obywatelką.
Poza tym.. czy przejscia to zawsze musi oznaczac wachlarz uzywek i niemoralnych imprez???
Cenię ludzi, którzy potrafią oprzeć się swojej ciekawości, wystrzegają się narkotyków, ponieważ wolą naturalne, prawdziwe odczucia i szanują swoje zdrowie/życie itd.
Widzę że się forum rozćpało
Przygodę z LSD mam już za sobą, nie była długa, raczej kilka "wycieczek". Poczulam ze troche za bardzo mi sie podoba i przestałam mając na uwadzę moją słabą wolę i łatwość wpadania w nałogi. Podobnie bylo z resztą moich narkotykowych doświadczeń, moze poza trawą która nigdy nie wydawala mi sie zbyt pociągająca ani nie rzuciła mnie na kolana. Teraz jestem już grzeczną dziewczynką i przykładną obywatelką.
No prosze MJ jaka niegrzeczna byla....ah strach pomyslec co by to bylo jakbys nie byla grzeczna...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum