Source nie zazdroszczę takiej wiedzy choć przyznam ,ze jest imponująca
Wielokrotnie zostałem posądzony o przesadyzm. Mam to do siebie, że jak jakiś temat mnie zainteresuje, świdruje go na wylot. Wiele dziwnych zjawisk mam wyuczonych na "blaszkę" gdy podstawowe informacje, doświadczenia czerpane z życia to dla mnie novum. Tak się podbuduję cytatem.
Albert Einstein napisał/a:
Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
Jeżeli tak bardzo droga harlequin masz ochotę na LSD, zainteresuj się pochodną tj. LSA. Od siebie dodam, że można ją znaleźć w nasionach pewnych pnączy ipomoea purpurea, które są legalne i można je dostać w każdym sklepie ogrodniczym. Google prawdę Ci powie i wskaże drogę do prawdy.
Pozdrawiam
Source.
Ostatnio zmieniony przez Source 19-02-2008, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
Source, wiem o LSA i wiem, gdzie można to znaleźć. Jednak czytałam gdzieś, że otrzymywanie tego ostatecznie wymaga trochę wysiłku, ja bym sobie nie poradziła.
Chciałyśmy się z koleżanką w to bawić, ale nie ma sensu...
Droga harlequin. Widocznie nie wiesz wystarczająco dużo. Psycylobiny i psylocyny z grzybków nie trzeba wyciągać, można spożywać razem z grzybkami. Z LSA jest podobnie. Kto mówi o wyciąganiu? Jeżeli boisz się niestrawności wtedy jest problem, jeśli nie, wystarczy, że zmielone nasiona wilca zalejesz sokiem pomarańczowym, odsączysz i powstały wywar spożyjesz. Można wpieprzać nasionka w całości, ew rozgryzając. Nie polecam. Żołądek staje w poprzek a i zbyt smaczne to to nie jest.
Mi nasionka też nie podeszły. Może przez fakt, że małym druczkiem z tyłu było napisane "Pozbawione związków toksycznych", czy coś w tym guście. Szkoda, że zwykłem zastanawiać się po fakcie dokonanym.
Boże, lsd można kupić nawet u mnie, chociaż nie mieszkam w metropolii.
Może by wspomnieć i o marihuanie?
Mniej uzależnia i nie jest tak szkodliwa jak papierosy.
No i zbliża się kwiecień, tak, że sadzić trzeba...
Ostatnio zmieniony przez ziutek 22-02-2008, 19:32, w całości zmieniany 1 raz
taki sposób nazbyt kojarzy mi się z gałką muszkatołową.
Po tym... kiepskie mam wspomnienia... ja i moja koleżanka.
jakie wspomnienia z tym masz? Próbowałem z 3 razy, ale nic z tego mi nie wyszło niestety
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ja dalej marzę. Miałem już na wyciągnięcie ręki, wystarczyło zapłacić, ale "zmądrzałem". Teraz żałuję.
To ja mam to samo, tylko u mnie w miescie latwiej o grzyby niz o LSD. Oczywiscie chodzi o chodzi mi o dobre LSD, bo jakis chlam to mozna zalatwic ale po co truc.
Jak kiedys bede mial okazje to moze i zazyje.
wookaszek napisał/a:
mała? Moja mieścina ma 10 tys. mieszkańców zaledwie, a dostaniesz wszystko co chcesz, prócz koki i kwasów 'od ręki'
Ciagle najpopularniejsza jest trawa, a tuz za nia feta. Ale jakis czas temu sie dowiedzialem ze feta jest w tej samej cenie co trawa i ludzie czesciej po nia siegaja.
Najtrudniejszym narkotykiem jaki mozna zdobyc w poslce jest heroina, pozatym polska heroina jest do dupy, ale nic dziwnego, male zapotrzebowanie na rynku to sie nie staraja.
[ Dodano: 23-02-2008, 15:58 ]
Source napisał/a:
Jeżeli tak bardzo droga harlequin masz ochotę na LSD, zainteresuj się pochodną tj. LSA. Od siebie dodam, że można ją znaleźć w nasionach pewnych pnączy ipomoea purpurea, które są legalne i można je dostać w każdym sklepie ogrodniczym. Google prawdę Ci powie i wskaże drogę do prawdy.
Pozdrawiam
Source.
Pozatym, przed zazyciem LSD, porponowal bym zabawe z grzybami, latwiej je dawkowac to raz i nie sa tak mocne jak LSD, ktore czasem potrafi mocno czlowieka sponiewierac jak sie nie przygotuje.
Alicja napisał/a:
Z nasionek to znam tylko bieluń, ale garść nasion bielunia popita winem, może naprawdę krzywdę zrobić.
Poroblem z bieluniem polega na tym ze nikt ze bardzo nie wie jaka dawka go kopnie, tak wiec latwo mozna przedawkowac, albo przepalic sie, przewaznie konczy sie to wymiotowaniem.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
wookaszek, po gałce?
cały czas tylko strach, bałam się non stop, wystarczyło, że długo była cisza i zadzwonił telefon, chciało mi się płakać, panikowałam i czułam potrzebę, by był koło mnie ktoś bliski (nie było)
Bosz.. tak czytam was i nie moge sie powtrzymac od pewnej dysgresji..
Jestem narkotykowym aniolem. Dwa razy probowalam zapalic trawke w wieku 18 lat, a ze nie umiem de facto palic i sie zaciagac to nic z tego nie wyszlo..
Mimo szerokich mozliwosci i posiadania czego sie chce na wyciagniecie reki.. nigdy n iczego innego nie probowalam.. O_o
Jestem narkotykowym aniolem. Dwa razy probowalam zapalic trawke w wieku 18 lat, a ze nie umiem de facto palic i sie zaciagac to nic z tego nie wyszlo..
Ja tez sprobowalem pierw trawy niz fajek, tez nie umialem sie zaciagac, ale po 3-4 min. latwo sie nauczyc...jest łatwy sposób "mama idzie"
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Czy to dobrze? Cenię sobie ludzi po przejściach. Wszystko zależy od tego, jakie wartości wyznajesz. Nie uważam używek za nic złego. Czekam tylko aż się ustatkuję, zamieszkam sam i pozwolę sobie na ponowne eksperymenty. Dygresja?
Wiesz to właściwi nie chcę iść do nieba! Chodzi o to, że gdzie to wszystkie gwiazdy muzyki, top modelki, imprezowe dziewczyny idą po swojej śmierci? Wiadomo, że wszystkie do piekła. Więc… Kiedy Ty będziesz siedząc na swojej chmurce, grając na harfie, flirtowała z matką Teresą w najlepsze. Gdzieś…tam na dole…będą same GORĄCE imprezy… się kręciły z niezliczoną ilością szalonych kobiet przy rewelacyjnej muzyce i barbecue.
Wiesz to właściwi nie chcę iść do nieba! Chodzi o to, że gdzie to wszystkie gwiazdy muzyki, top modelki, imprezowe dziewczyny idą po swojej śmierci? Wiadomo, że wszystkie do piekła. Więc… Kiedy Ty będziesz siedząc na swojej chmurce, grając na harfie, flirtowała z matką Teresą w najlepsze. Gdzieś…tam na dole…będą same GORĄCE imprezy… się kręciły z niezliczoną ilością szalonych kobiet przy rewelacyjnej muzyce i barbecue.
Ale masz wizje piekla, myslisz ze w niebie nie ma gorących imprez ? ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum