Lubicie się czasem przy czymś takim odstresować? Co polecacie? Czy wręcz przeciwnie, zasypiacie przy takiej muzyce?
Ja uwielbiam włączyć sobie po ciężkim dniu np Nouvelle Vague (uwielbiam ich bossanovy- ciekawa jestem czy ktoś ich w ogóle tutaj zna), Saint Germain des Pres Cafe cz. 1-8 albo Iced Lemon Tea CD.
ja sie nie znam na gatunkach, wiem, straszne. ale mam zamiar sie poprawić. wczoraj już się czegoś nowego nauczyłam
na razie nie wiem o czym mówisz, ale niedługo już będę wiedziała
Tak. Lubię sobie od czasu do czasu posłuchać czegoś spokojniejszego. Generalnie nie przepadam za tym stylem i nie mam ulubionego wykonawcy czy zespołu bo przeważnie wszystko co ściągam to głównie płyty na pojedyncze utwory rzadko się rozdrabniam. Obecnie posiadam tylko taką chilloutową płytę - VA - Ministry Of Sound Chillout Classics.
Imię: olek
Wysłany: 07-07-2008, 19:43
Odświeżam ^^
Mam za sobą ciężki miesiąc, więc byłoby miło się przy czymś tak porządnie zrelaksować. Mało wiem o chilloutcie jako gatunku muzycznym... więc non stop magluję Nouvelle Vague i Massive attack. A więc ślijcie drodzy forumowicze swoje propozycje.
więc non stop magluję Nouvelle Vague i Massive attack
Też lubie tego słuchać. Jeśli chodzi o NV to swego czasu ograniczałam się tylko do 'Dance with me' (jest taka lekka ;p) teraz słucham też innych piosenek;)
_________________ Życie to 10% tego, co nam się przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podejście jest wszystkim. Nie ma innego wyjścia. Koniecznie musisz się dobrze bawić.
By się odstresować wrzucam chillout cafe del mar mmmmhmm... z dawnych lajtowych dźwięków uwielbiałam DCD albo Loreene ale teraz mnie nie kręcą...
_________________ Szczytem mody jest dziewczyna ma, ładna buzia, dołeczki w niej dwa, a na nosku sto piegów tez mnini, którymi bogini mnie budzi co dnia....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum