Ktoś z Was ogląda Zagubionych? Jeśli tak, to powiedzcie, co o tym myślicie.
Osobiście uważam to za naprawdę b. dobry serial, o jaki teraz już niestety trudno. Wiele wątków, każdy wciąga, tajemnice wyspy i rozbitków, emocje i ciągła niepewnoiść. Zadbanie o szczegóły. To jest po prostu świetne.
Genialny jest wstęp do pierwszego odcinka drugiego sezonu.
Super serial jeeden z lepszych jakie widziałem, obejrzalem 14 odcinkow pierwszego sezonu i tak mnie wciągnęło że z niecierpliwością czekam na następny (jednak nie zawsze mam tyle czasu żeby obejrzec wiecej odcinków niż 3) po prostu super ;] JAk ktoś nie wybiera sie na sylwestra a ma cyfre + to polecam na axn (czy jakos tak) ma lecieć cały pierwszy sezon od 23 coś do 5:00 ;]
Zaje**sty serial, chyba jeden z niewielu naprawdę wciągających tasiemców.
Cytat:
tajemnice wyspy i rozbitków
O tak ta tajemniczość jest na pewno dużym plusem, szczególnie to, że co chwilę dowiadujemy się nowych rzeczy o bohaterach, fabuła jest bardzo ciekawa i rozwinięta, więc ogólnie świetny serial
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Jak ja zaluje ze lost sie skonczyl ciekawe jak tam kler i jej dziecko...
_________________ Poranne wstają zorze Nadchodzi dzień, I słychać wciąż szum morza Umierających jęk.
To była walka na śmierć o biały honor i krew, o
białą dumę celtycki krzyż..
A lekki wiatr niesie wieść z ust płynie zwycięstwa pieśń...
ooo Biały Honor Biała Duma...
ooo Biały honor BIAŁA DUMA biała Walka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum