Obejrzałem wszystkie możliwe odcinki (do Fire + Water włącznie) i chciałbym się zwrócić do ludzi, którzy chcą zrezygnować po pierwszym sezonie: Nie rezygnujcie. Drugi sezon jest o wiele ciekawszy, fajniejsze intrygi, ciekawe nawiązania i
No nie wiem, ja też obejrzałam te wszystkie odcinki co ty. Moim zdaniem ten serial robi sie poźniej naciągany. Pierwszy sezon był bardziej realistyczny. A w drugim sezonie, scenarzyste chyba trochę poniosła fantazja. Ale nic nie zmienia faktu, że to serial godny polecenia.
nauczyciel. Stwierdził że wie jak obchodzic sie z dynamitem bo zna sie na chemii.
Tego się domyśliłem. Chodziło mi o to w jakich okolicznościach sie tam znalazł.
master_u napisał/a:
On tak fajnie go wyjmowal ostrożnie, a później wydawało się jakby sobie na luzie wstał, pogadaj chwilę i buum.
"Z nitrogliceryną trzeba bardzo uważać" LOL
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Imię: Karol
Wysłany: 31-01-2006, 18:33
taa z tym dynamitem NG(nitrogliceryna) najniebezpieczniejszy material na swicie ciekawe co powiedzial by na amoniakat troj jadku azotu ktory wybucha od swiatla i nacisku nie przekraczajacego 1 g na cm kw ogolnie filmy maja to do siebie ze jakos ani bron ani MW nie sa traktowane jakos tak autentyczie ale serial fajny szkoda tylko ze sie tak nijak konczy 1 seria ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum