a na serio to zaraz zobacze bo mam cała drugą serie na DVD
RAczej nie możliwe żebyś miał cały 2 sezon, najwyżej do 12 odcinka bo kolejny bedzie dopiero w przyszłym tyg w usa leciał i dopiero na torrencie bedzie ;]
Co do odcinków to można spokojnie wszystkie (1 i 2 sezon) ściągać z netu.
Podobno ma być i 3 sezon wiec zapowiada sie ciekawie ;]
Nie zakończyli. Oglądałem już 1 odcinek drugiej serii. Zaczyna się od tego momentu... w sumie to jest to jeden z lepszych seriali.
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Nie oglądałem dwóch przedostatnich odcinków. Kim był ten koleś co go wysadziło jak machał dynamitem?
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Potwierdzam. Serial wspaniały. Obejrzałem wszystkie możliwe odcinki (do Fire + Water włącznie) i chciałbym się zwrócić do ludzi, którzy chcą zrezygnować po pierwszym sezonie: Nie rezygnujcie. Drugi sezon jest o wiele ciekawszy, fajniejsze intrygi, ciekawe nawiązania i ogólnie gorąco polecam. Jakby co, to 2. sezon Lost'a leci aktualnie po polsku na AXN.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum