Imię: po prostu lika
Wysłany: 25-12-2006, 22:25
woojtalo88 napisał/a:
Wedlug Mnie ,,Lodzik "jest to w pewnym stopniu ponizenie kobiety. I mysle ze kobiety chca poprstu zainponowac faceta robiad tego lodzika. Takie jest moje zdanie na ten temat:)
Nie zgodzę się z tym, że to poniżenie dla kobiety. Niektóre nie chcą tego robić bo nie czują potrzeby lub mają inne powody. Ale kobiety, które się na to decydują - wątpię, że czują się poniżone. Tym bardziej jeśli jest to związek z dłuższym stażem.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Ja tylko wyrazilem jakie jest moje zdanie. Lodzik to inaczej milosc francuska a ja jestem polakiem:) wiec moze stad takie moje skromne zdanie.:) mysle ze pieszczoty i romantyzm podczas namietnego sexu jest czyms lepszym od lodzika.Pozdrawiam
_________________ Kto W Toruniu Mieszka Dobrze Mu Sie Dzieje , Je Toruński Piernik , Piwko Sobie Chleje:)
Lodzik to inaczej milosc francuska a ja jestem polakiem:)
Patriota
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Bierzesz coś płynnego np. sok wlewasz do kubeczka wrzucasz patyczek
wkładasz całość do zamrażalnika
I już po kilku godzinach możesz już się cieszyć lodzikiem
Mam nadzieję że pomogłem
hmmm wszytsko zalezy od upodoban . Nie jest to ponizanie no chyab ze sie mowi na sile "zsij !!!" ale to juz sa skrajne przypadki ;p w kazdej przyjmnosci musi byc obustronna zgoda:) milosc francuska mmmmmm
_________________ "Buki nie da się w żaden sposób ogrzać"
Lubię Baka Baki i Basia Tygrysie Oko xD (lepsza niż Chuck Norris)
u mnie nie ma problemu seks to seks kocham swojego mężczyzne całego uwielbiam go całego lizać a co do loda to hmm czasem mam wrażenie że on bardziej to woli a czaem nie różnie to bywa, w zależności od tego na co ma się ochotę tak samo jak z seksem raz się chce spokojnie a raz jazde na rodeo
Ten ''Lodzik'' jak to zostało ujęte ...Daje większą rozkosz mężczyźnie niż sex .. to jest coś Bardzo Pięknego , Dzięki czemu facet rozmarza się w swoich fantazjach erotycznych
_________________ Nie wystarczy pokochać,
Trzeba jeszcze umieć wziąć
Tę miłość w ręce i przenieść
Ją przez całe życie.
.... .... Zadajmy Pytanie ??
Czy istnieje idealna miłość ??
...;/ Chyba nie dla mnie ( .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum