* * *
Tego się nie da określić dlaczego. Ja też nie lubię i nie potrafię Ci wyjaśnić co mnie odrzuca... tak zwyczajnie nie lubię i już. Nie baw się w psychologa, bo masz zbyt pesymistyczny ryj do tego.
_________________ Mada faka nyga
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-12-2006, 17:31
wazelina napisał/a:
Tego się nie da określić dlaczego. Ja też nie lubię i nie potrafię Ci wyjaśnić co mnie odrzuca... tak zwyczajnie nie lubię i już. Nie baw się w psychologa, bo masz zbyt pesymistyczny ryj do tego.
Co tam u Twojego zaczarowanego, brudnego wibratora ? Wesołych świąt dla niego.
Czyzby pierwszy raz?
Bo w sumie co nas obchodzi kiedy laska Ci robila loda.
Juz nawet Didek nam nie opowiada o swoim zyciu erotycznym bo wie, ze to normalne i kazdy to robi.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-12-2006, 19:12
kreska napisał/a:
Juz nawet Didek nam nie opowiada o swoim zyciu erotycznym bo wie, ze to normalne i kazdy to robi.
Nie każdy - w przeciwieństwie do Ciebie loda nie robię.
Obiecaj, ze mi powiesz jak stracisz dziewictwo O.o
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-12-2006, 19:38
kreska, to już nie pamiętasz naszej wspólnej nocy ? Dogryzbyłbym Ci też z dziewictwem, ale nie wypada - sama przecież zaczęłaś w wieku 13 lat (z ogórkiem z pola wujka).
Wiesz, te 5 sekund ma sie nijak procentowo do czasu trwania mojego zycia
Didek napisał/a:
sama przecież zaczęłaś w wieku 13 lat
W tym wieku to ja sie zastanawialam, jak moznapzwolic zebyfacet cos tam mi wsadzal O.o
Wiem dziwna bylam, ale nijak nie moglam sobie wyobrazic, ze mozna to robic z wlasnej woli i moze to dawac przyjemnosc. To wszystko przez dziecinstwo spedzone na polu wujka.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 22-12-2006, 19:48
kreska napisał/a:
W tym wieku to ja sie zastanawialam, jak moznapzwolic zebyfacet cos tam mi wsadzal
Ogórek to nie ludzie, tudzież facet. Nie uważasz, że gdybyś wyszalała się w wieku 13 lat to teraz nie uprawiałabyś takich dewiacji z wibratorem w kształcie ogórka w roli głównej ?
A lizales kiedys loda przez szybe?
Nie?
To mam dla Ciebie niezwykla okazje, teraz juz nie musisz probowac.
Wystarczy, ze zalozysz gumke i polizesz przez nia fiutka.
Gwarantujemy te same doznania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum