Wiek: 20 Dołączyła: 11 Sie 2005 Posty: 192 Skąd: z Kątowni
Wysłany: 29-08-2005, 20:50
U mnie w klasie tez taka jedna lizuska jest... Teraz od czwartku znowu się szkoła zaczyna... i znowu ONA :546: Miesiąc przed wakacjami się już cieszyła, że będzie miała świadectwo z czerwonym paskiem! Hah! Jaś, Małgosia, karuzela! Chyba na tyłku! Buahahaha... Że nie była wzorową cieszyłam sie strasznie, a ze mną cała reszta klasy. Ale jej chyba za wesoło nie było... Cały czas coś tam mówiła nauczycielom że mama ją zabije...
_________________ You don't even know the meaning of the words I'm sorry...
Znak zodiaku:
gośka13 [Usunięty]
Wysłany: 30-08-2005, 13:19
Nie cierpię lizusów, a w mojej klasie jest kilku takich, i ich za to nienawidzę.
Wysłany: 21-07-2007, 09:34
U mnie bylo duzo takich przypadkow.
"Ale pani ladnie dzisiaj wyglada. Nowa fryzura?"
"Prosze zostawic! Ja podniose! Juz ide! Nie! Nie, ja podniose!"
"Naprawde, jest pani wspanialym nauczycielem"
Bleh...
_________________ Dawniej kobiety piersiami żywiły niemowlęta - dziś producentów filmowych.
U mnie bylo duzo takich przypadkow.
"Ale pani ladnie dzisiaj wyglada. Nowa fryzura?"
"Prosze zostawic! Ja podniose! Juz ide! Nie! Nie, ja podniose!"
"Naprawde, jest pani wspanialym nauczycielem"
Jedna w klasie była. Paskudztwo. Pomijając to, że była głupią dzi*ką i nie było chłopaka, z którym by nie spała to była cholernym lizusem. Każdemu wchodziła w tyłek. Zarówno nauczycielom jak i towarzystwu klasowemu.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum