Wysłany: 15-02-2004, 14:12
ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaja ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgł±sza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chc± mieć więcej... kurde mać jak oni mnie denerwuja :evil: :evil:
Charming - u mnie w klasie koles od niemca pyta się czy ktos ma np. Medal of Honor i sobie pożycza... sam parę razy dałem mu parę gierek i nie widzę w tym nic złego...
_________________ ...Trust nobody
I don't know who to call a friend
they all just pretend to be
Fuck everybody this is to all of ya'll
cuz everybody is an enemy...
ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaj± ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgłasza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chca mieć więcej... kurde mać jak oni mnie denerwuj± :evil: :evil:
Charming - u mnie w klasie koles od niemca pyta się czy ktos ma np. Medal of Honor i sobie pożycza... sam parę razy dałem mu parę gierek i nie widzę w tym nic złego...
Tak, ale twój nauczyciel pyta się oficjalnie i zgłasza się ten co ma w tamtym przypadku uczeń poszedł po lekcjach do facetki jak się dowiedział że ma komp, sam jej aoferował A z tymi referatami to masz słuszn± rację, zawsze lepszy dostaje a ten uczeń 1 na 4 musi zdawać częsć materiału a tez mógłby napisac jakies wypocinki na 6 :cry:
Wysłany: 15-02-2004, 14:41
aaaa, no to trochę pachnie
tu wazelin± )
on już prawie wszystkim nauczycielom cos robi, a uczniowie z klasy dowiaduja się po czasie całkowita wazelina, a uczyć to mu się nie chce i tym sposobem ma ta srednia 4,5
Wysłany: 15-02-2004, 14:56
to lekka przesada... ale taki jest już ten swiat - niesprawiedliwy... rozumiem, że np. wacha ci się ocena powiedzmy między 3 a 4 to wtedy jest lekkie usprawiedliwienie tego wszystkiego, bo chcesz wypasć jak najlepiej , ale bez przesady....
wogóle chciałbym już mieć budę za soba u mnie dziewczyny chodza na chórek i maj± dlatego 6 na semestr, ale co niektóra to nawet instrumentu muzycznego nie umie trzymać a o nutach to już nie mówię
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Wysłany: 15-02-2004, 15:53
w ogóle ja mam jakas dziwn± klasę - jakas taka niezgrana jest... przez 3 lata nie bylismy na żadnej wycieczce... odeszło od nas 2 wychowawców tzn. wywalili ich... 3 jest w szpitalu - za dużo palił (ma dopiero 30 lat) i tak jakos wychodzi, że nie mamy z kim pojechać... może przez to nie jestesmy zgrani ??
Mnie klasa pasi, nie ma jakis konfliktów między uczniami, można powiedzieć, że jestesmy zgrana klasa. Co do wycieczek to chyba miałem tylko z 2 ale to wina uczniów, nie chce im się jeżdzić na wycieczki, fakt faktem, że wycieczki sa za drogie dla niektórych i zawsze chętnych jest ok. 8 - 10 osób to jak tu zorganizować wycieczkę dla tak nielicznej grupy - poprostu jest odwołana
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Wysłany: 16-02-2004, 17:22
a u nas tak sobie - ale raczej gorzej...potworzyły się "obozy" i trochę głupio.... no ale w sumie coraz bardziej lubię swoja klasę :P:P
Imię: Paweł
Wysłany: 07-04-2004, 16:59
Jak ja bym miał 3,3,4,4... Bym się cieszył jak głupi
lnap [Usunięty]
Wysłany: 11-04-2004, 22:59
Charming napisał/a:
np. przyniesie pani od polaka jakiś program na płytce
Ja się wymieniam z nauczycielami filmami i nie uważam się za lizusa, to tylko interesy Natomiast jestem zdania, że lizusów powinno się tępić... nie wiem tylko jeszcze w jaki sposób 8)
Lubisz coraz bardziej, bo już będziesz w tym roku kończył, zobaczysz jak będzie w czerwcu stwierdzisz, że ta klasa była super
Ja moge powiedziec co innego - im blizej konca tym bardziej nie lubie swojej klasy i ciesze sie ze juz koniec....Tylko z kilkoma osobami bede utrzymywal kontakt
Cytat:
ja też nie nawidzę lizusów... u mnie w klasie jest niestety paru... najgorsze jest to jak się wywyższaja ponad klasę... np. lizus1 ma z chemii 5,5,6,6,6 - facetka pyta się kto zrobi referat z chemii na temat tworzyw sztucznych - zgł±sza się lizus1 i odbiera ludkowi1 jego szansę na 4, bo ludek1 ma 3,3,4,4... to jest najgorsze maj± dobre oceny a jeszcze chc± mieć więcej... kurde mać jak oni mnie denerwuja
Ja byłem lepszy - moja nauczycielka jak chciała ode mnie Harrego Pottera policyłem jej 20 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum