a czemu nie? jak dziewczynie zalezy to zcemu malaby nie pisac? bo nie wypada? bo to facet powinien?
jak emancypacja to na wszystkich frontach...
powiem szczerze, ze ja sam bylbym naprawde mile zaskoczony jesli takie cos bym otrzymal, ale dla niektorych to standard i jesli nie otrzymuja tacy czegos takiego to oznacza dla nich, ze cos jest nie tak...
dlatego warto wysylac listy milosne - trzeba tylko dobrze trafic...
_________________ poprzedni opis dotycy³ dawnej sytuacji politycznej. teraz w³a¶ciwszy by³by: jak nie sraczka to tarczka...
w swojej karierze napisa³am 2, jeden by³ w ¿artach i trafi³ do niego bo nie powinien , drugi zosta³ niedoceniony , no có¿ nie wszyscy potrafi± doceniæ taki gest, a jednak taki list du¿o kosztuje wysi³ku i odwagi
w swojej karierze napisa³am 2, jeden by³ w ¿artach i trafi³ do niego bo nie powinien , drugi zosta³ niedoceniony , no có¿ nie wszyscy potrafi± doceniæ taki gest, a jednak taki list du¿o kosztuje wysi³ku i odwagi
wlasnie akurat ten drugi nie odpowiedzial, wiem jak sie poczulas, zeby niektorzy faceci byli bardziej wspanialomyslni, coz ze sie nie spodobalam jemu, mogl chociaz powiedziec zebym mu dala spokoj, bylo by to duzo lepsze niz zostac zignorowana
nigdy zadnego nie wyslalam,dlatego podziwiam osoby ktore wyznaja milosc w taki sposob,szczegolnie gdy wreczaja go osobiscie(znam taki przypadek),brawo za odwage!!
wlasnie akurat ten drugi nie odpowiedzial, wiem jak sie poczulas, zeby niektorzy faceci byli bardziej wspanialomyslni, coz ze sie nie spodobalam jemu, mogl chociaz powiedziec zebym mu dala spokoj, bylo by to duzo lepsze niz zostac zignorowana
Ehh...ja mialam chyba nawet gorzej..on mnie nie zignorowa³ tylko wy¶mia³...
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
to chyba jest ³atwo zgadn±æ jak, wystarczy mieæ IQ w ¶redniej krajowej
je¶li chodzi o ¶redni± krajowa± w polsce to taki IQ pozwala otworzyæ puszke z piwem wylaæ tylko po³ow i przyci±æ sobie tylko 2 palce wiêc chyba zbyt wiele oczekujesz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum