Ch³opcy w tych czasach ró¿nie reaguj± na listy i to jeszcze mi³osne. . Osobi¶cie nie raz pisa³am list mi³osny jak i do przyjaciela z daleka Moim zdaniem to jest sweet!!! Fajnie jest pisac jak i dostawac listy no ale có¿, ka¿dy lubi co innego ;] pzdr justy¶
Tak sobie my¶lê, ¿e chyba jednak nie odwa¿y³abym siê napisaæ listu mi³osnego do ch³opaka którego uczuæ nie by³abym choæ troszkê pewna....a je¶li ju¿ z kim¶ jestem to uwielbiam pisaæ i dostawaæ równie¿ tego typu dowody mi³o¶ci szczególnie je¶li nie s± to maile tylko listy napisane w³asnorêcznie
_________________ "...we mg³ê go wyprawi³am/ w deszcz co na rzêsach przysiad³/ samobójczymi kroplami/ ¿eby opa¶æ i znikn±æ/ wsi±kn±æ ciecz± zielon±/ w spragnione cia³o trawy/stojê niezmiernie sama/na nagiej obcej ziemi..."
Raczej bym nie napisa³a, no chyba, ¿e by³abym zdesperowanie zakochana i pragnê³abym przelaæ swe my¶li na papier, bo w jego obecno¶ci nie mog³abym wydusiæ s³owa. Ale jeszcze nie mia³am takiej sytuacji.
_________________ ¯ycie to 10% tego, co nam siê przydarza i 90% tego, jak na to reagujemy. Nasze podej¶cie jest wszystkim. Nie ma innego wyj¶cia. Koniecznie musisz siê dobrze bawiæ.
List milosny.. Kolejny sposob na to, zeby wyznac uczucia.. a w dzisiejszej dobie elektroniki list przekazany przez poczte tradycyjna jescze zyskuje na wartosci
Imiê: Anna
Wys³any: 30-11-2007, 20:52
¯aden problem. Sama pisujê do swojego ch³opaka, zwykle z jakich¶ okazji, bardzo siê wtedy staram.
A czasem tak po prostu mnie najdzie, by zrobiæ mu w ten sposób przyjemno¶æ. I wicek z wers±. Nie s±dzê, ¿eby by³o tu rozgraniczenie co wypada kobiecie, a co mê¿czy¼nie.
_________________ ¯yæ, b³±dziæ, padaæ, triumfowaæ, odtwarzaæ ¿ycie z ¿ycia!
Raz zdarzy³o mi siê napisaæ list mi³osny, ca³kiem niedawno. Ró¿ne pobudki mn± kierowa³y - nie wiem czy odbiorca siê ucieszy³ czy nie, wszak trudna to by³a sytuacja.
I raz w ¿yciu dosta³am list mi³osny. Le¿y sobie schowany, czasami do niego wracam. Ma dla mnie warto¶æ sentymentaln±.
Je¶li list mi³osny mia³ byæ wyznaniem do ch³opaka, którego znamy tylko z widzenia itd. to jestem na nie, ¿enada.
A listy jako listy lubiê dostawaæ i pisaæ.
_________________ "Taka ju¿ jest niewiasta, lubie¿no¶ci pe³na. I w chuci nienasycona. Jak ¶wiat ¶wiatem, tak by³o i tak bêdzie in saecula saeculorum."
Dosta³am kiedy¶ list mi³osny, a nawet by³y to listy.
Ch³opak, gdy przesta³am odpisywaæ mu na sms'y, a nastêpnie ca³kowicie wyprowadzona z równowagi, wy³±czy³am telefon, zacz±³ wysy³aæ do mnie listy!
W ostatnim napisa³, ¿e koñczy, bo nie bêdzie przecie¿ w kó³ko powtarzaæ jak bardzo mnie kocha.
Jaka¶ chora obsesja chyba.
_________________ pod ¶wiat³o widaæ jak bardzo siê ró¿nimy.
Ostatnio zmieniony przez merel 30-11-2007, 21:09, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Fajnie jest dostawaæ listy mi³osne JA nawet kilka dosta³am Jest to mi³e Potem za kilka lat jest co wspominaæ....
Ja osobi¶cie listów nie pisa³am mi³osnych ale pisa³am wiersze
_________________ Jestem nowa wiêc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum