Co to za miłośc jezeli chodzi o tolerancje to dla pedałó i lezb jej nie mam Pan Bóg tak stworzył kobiete i mezczyzne zeby kochali sie nawzajem a związki homosexualne to wybryk natury albo ci co zawierają takie związki są lekko niespełnieni
Wysłany: 03-09-2005, 23:36
Ja nic do nich nie mam. To normalni ludzie. Kochaja tak samo jak My!! Też są zazdrośni, opiekują się, dbają, tęsknią... To to samo! Nie ma różnicy czy facet kocha faceta, kobitka- kobitkę! Jestem bardzo tolerancyjna. I zawsze będę ich bronić!
Nie mam nic przeciwko ich układania sobie życia. Chcą brać śłub niech biorą! Póki nie ranią innych osób (czytaj- adopcja dzieci) wszystko jes spoko.
Zgadzam sie z poprzednikami- ślub- TAK, adopcja- NIE
[ Dodano: 03 Wrz 2005 11:40 pm ]
[quote="mimi"]Co to za miłośc jezeli chodzi o tolerancje to dla pedałó i lezb jej nie mam
Dlaczego nie posługujesz się takimi wyrazami jak: gej i lesbijka??
Oni nas nie wyzywają więc i Ty zachowaj wobec nich pewnien szacunek! Gdybyś dowiedziala się że Twoj wujek kocha innaczej, to czy nazwałabyś Go pedałem?! :551:
Homoseksualisci juz niech sobie beda zesoba jak tak naprawde chca. Slub tylko cywilny a co do adopcji dzieci to nigdy w zyciu. Dziecko musi miec normalna rodzine, nawet kiedy dziecko ma jednego rodzica jest to duzo duzo lepsze niz rodzice homoseksualni.
Ja mysle że jeśli Ci ludzie chcą wziąć ślub to niech sobie biorą, ale cywilny, a co do adopcji dziecka to niegy w życiu nie zgodziłabym się...Załóżmy taką sytuację : nauczyciel każe takiemu dziecku aby do szkoły przyszłam mama, a tu zamiast mamy wchodzi jakiś facet robiący w związku za kobietę!! Nigdy w zyciu nie zgodziłabym się na takie coś...
_________________ "Chcesz wiedziec co ja robie?!...Hmmm...Niech się zastanowie...Myślę o Tobie!!! "
Jestem przeciw wszelkim związkom homoseksualnym. Jest to zboczenie i łamanie zasad moralnych i etycznych. Takie rodziny nie powinny powstawać a nie bendę już wspominać o adopcji... NIE!!!
Ja również jestem przeciw!Już kiedys o tym wspominałam na forum.Jestem zagorzała przeciwniczka powstawania takich właśnie "związków" i silnie będę obstawać przy tym,aby takie pary miały jak najmniejsze możliwosci zakładania rodziń i legalizowania zwiazków.
_________________ Kto się wcześnie z łóża zbiera,ten wcześnie umiera!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum