Ludziska. Czy to jest normalne, że nie mogę znieść kiedy ktoś mnie dotyka ?
Ja nie wiem, bo to chyba psychiczne ... Nawet z koleżankami się na przerwie nie moge powygłupiać, bo jak mnie ktoś obejmie tak dla jaj, to panikuję i się wyrywam. Nie mam żadnych traumatycznych przeżyć z dzieciństwa i nie wiem skąd to się bierze. To męczące ...
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 04-10-2006, 20:28
no czegos takiego jeszce nie slyszalem..
ja nie moge znieszc gilania, ale dotykanie bardzo mi sie podoba.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 04-10-2006, 21:10
Ja też nie lubie zbytnio jak ktoś mnie dotyka ale ostatnio mi już troche przeszło, a wogóle to nie w takim stopniu jak u taka.jedna.Olka tylko czuje się w tedy niezbyt komfortowo.
W rzeczywistosci to mam mniej wiecej ten sam problem, tyle ze tesh mi troche przeszlo ... A np tanczylas z jakims chlopakiem na dyskotece przytulanke ?? Jak tak to nie jest z toba żle ;P Pozdro
_________________ " ...TyLkO jA i MoJa PrZeStRzEń ... "
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 08-10-2006, 13:13
alter ego napisał/a:
Też bardzo nie lubię jak mnie ktoś dotyka. Nie mam traumy. Jestem po prostu alter ego.
i co na to mowi twoja dziewczyna?
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Imię: Ola
Wysłany: 08-10-2006, 14:10
no cóż, nie wiem czy jest na to jakiś sposób bo moja siostra też taka jest, musisz po prostu dać sobie troche czasu, na pewno jak znajdziesz chłopaka to ci to przejdzie
Imię: po prostu lika
Wysłany: 08-10-2006, 14:29
To na pewno "chwilowe". Ja kiedyś miałam coś podobnego. Może nie panikowałam jak mnie ktoś przytulił, ale strasznie mnie drażniło to. Nawet nie wiem kiedy to minęło. Tobie też minie - nie przejmuj się.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum