Mportalik - forum dyskusyjne Strona Główna Mportalik - forum dyskusyjne
Super forum młodzieżowe.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat «» Następny temat
Laleczki...
Autor Wiadomość
Kotqa 
*
Kotqa

Imię: Kornelia
  Wysłany: 11-06-2006, 12:10   Laleczki...

Denerwują mnie (i niech się o tym dowie cały świat :569: ) dziewczyny,które już w podstawówce zaczynają się malować.Tym samym są najczęściej egoistyczne i "puste".Myślą tylko o chłopcach...jakby później nie iały na to czasu :< Nie potrafią juz korzystac z młodości :!!: Co się z Wami dzieje :?: :!: :galy: Mam 14 (prawie 15) lat i zachowuję się jak dziecko...i co z tego :?: Jedni się ze mnie śmieją a w innych oczach widzę zazdrośc bo ten ktos juz nie potrafi się tak zachowywać...co nie znaczy że ma chodzić po ulicach i wrzeszczeć :053: heh...co o tym myślicie :?: Jakby co niech każdy wie że ja jestem PRZECIW :584: :042: :/ a jednocześnie załamana :( :567: :602:
  Znak zodiaku: panna

Alicja 
+++++
Dziewczyna Juny

Imię: Alicja
Wysłany: 11-06-2006, 12:23   

Ja mam ponad 16 i też się zachowuję jak dziecko :D Nie zawsze, ale czasem mam takie napady ;) A jak się dziecko w podstawówce maluje to jej sprawa, nie wiem czym się tak denerwować, na siłę ludzi nie zmienisz. A i taka dziewczynka kiedyś zrozumie że to co robiła nie było takie najlepsze. Każdy się uczy na własnych błedach.

Znak zodiaku: koziorozec

**MJ** 
Moderator
martini bianco

Wysłany: 11-06-2006, 13:07   

Kotqa, Alicja, , co rozumiecie przez zachowywanie sie jak dziecko?

Parys 
swoboda słów i mysli

Wysłany: 11-06-2006, 13:24   

Kotqa napisał/a:
Denerwują mnie (i niech się o tym dowie cały świat :569: ) dziewczyny,które już w podstawówce zaczynają się malować.Tym samym są najczęściej egoistyczne i "puste".Myślą tylko o chłopcach...jakby później nie iały na to czasu :< Nie potrafią juz korzystac z młodości :!!: Co się z Wami dzieje :?: :!: :galy: Mam 14 (prawie 15) lat i zachowuję się jak dziecko...i co z tego :?: Jedni się ze mnie śmieją a w innych oczach widzę zazdrośc bo ten ktos juz nie potrafi się tak zachowywać...co nie znaczy że ma chodzić po ulicach i wrzeszczeć :053: heh...co o tym myślicie :?: Jakby co niech każdy wie że ja jestem PRZECIW :584: :042: :/ a jednocześnie załamana :( :567:

hahahha.... chyba wiem o czym mówisz.... coraz częściej widze na ulicy takie rozdarte gówniery po 12, 13 lat... jak idą i tyłkiem zamiatają od krawężnika do krawężnika a klatke piersiową noszą wyrzej niż głowe... One dopiero są żałośne... ale z czegoś wkońcu trzeba się pośmiać....

Znak zodiaku: lew

malinkaaa 
Przyjaciel
Nieprzeciętna ;D:P

Imię: ~EveLinaaa~
Wysłany: 11-06-2006, 16:39   

no niesety są rózni ludzie.. przciez nie każda nastolatka jest taka co tylko myśli w co by tu się ubrac i jak poderwać chłopaka... na pewno sa jeszcze takie z większymi ambicjami... ale cóż taki już jest ten swiat najelpiej olać i nie zwracać uwagi... albo delikatnie sprowadzić na ziemie
  Znak zodiaku: ryby

Aorie 

Wysłany: 11-06-2006, 17:02   

Ja się zaczęłam malować dopiero w trzeciej gim., a do szkoły od pierwszej liceum. Umalowane dziewczynki z podstawówki sa komiczne :) Wczoraj widziałam jedną taką - zero bioder, zero biustu, a poruszała się jak jakaś kobieta-wamp:P I ten zalotny makijaż :P hehehehehe
  Znak zodiaku: strzelec

Stavros 
*

Imię: Maciej
Wysłany: 11-06-2006, 17:14   

ja nie kapuje po co takie młode dziewczyny się maluja bo potem tj. jak mają po 16\17 lat to wyglądają dużo starzej niż rzeczywiście mają lat. mam taki przykład w klasie: panna zaczęła sie bardzo wcześnie malowac i chodzic do solarium a teraz jak na nią patrze to mi sie niedobrze robi

Znak zodiaku: bliznieta

Carmelo15 
*
Break Your Neck

Imię: Krzysztof
Wysłany: 11-06-2006, 18:13   

:569: ! Jednym słowem .. są to gówniary .. ! Rozumiem jak np. na jakąś dyskotękę szkolną dla zabawy, bo w końcu są jeszcze młode.. ale jak na codzień, to również mnie to wkurza.! :) )

Znak zodiaku: waga

caessa 
Przyjaciel
**złośnica**

Wysłany: 11-06-2006, 19:07   

moja "siostra" jest właśnie w takiam wieku. i co prawda, ona jest pod tym względem normalna, bo ją mamuśka pilnuje, ale ma w klasie takie właśnie umalowane dziewczynki.
a już w ogóle porażka 11letnia dziewczynka w stringach <lol>

Znak zodiaku: byk

efende0 
*

Wysłany: 11-06-2006, 19:57   

mhm tez uwazam to zjawisko za zalosne :/ co zrobic :D olac ;) to one swoim wygladem zanizaja swoj poziom intelektualny

"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
  Znak zodiaku: koziorozec

little girl 
*
miŚ malutki;]

Imię: aguś
Wysłany: 11-06-2006, 20:42   

hmm...a ja lubie się malować-ale z umiarem ;) i wcale niezachowuje się jak jakaś barbi czy coś w tym stylu :P i umiem kożystać z życia.. bawić sie i szaleć .wcale nie uważam sie za dorosłą taką - jeszcze będe stara :D najlepiej jest sobie zrobić sobie kucyczki nałożyć spódniczke kolorową bluzeczke i do tego lizak :P :P no to byłoby fajne :D

sss 
*

Imię: paweł
Wysłany: 11-06-2006, 21:25   

wy sie smiejecie z trzynastolatek, ja sie smialem jak zobaczylem dzisiaj 15 latka ktory wygladal jakby wyszedl z mtv, a ze mnie sie smiali jak bylem w akedemiku ;xx
Ostatnio zmieniony przez sss 11-06-2006, 21:25, w całości zmieniany 1 raz  

Neutralna 
Obserwator...

Wysłany: 11-06-2006, 22:42   

sss napisał/a:
wy sie smiejecie z trzynastolatek, ja sie smialem jak zobaczylem dzisiaj 15 latka ktory wygladal jakby wyszedl z mtv

Czyli?
w MTV zazwyczaj wszyscy fajnie wyglądają :P

mewasch 
*

Wysłany: 12-06-2006, 14:43   

Boże ratuj moją siostrę!!niestety zachowuje się tak samo jak wyzej opisani...:[

Znak zodiaku: strzelec

GAsOLiNa 

Imię: Marta
Wysłany: 12-06-2006, 19:31   

Poprostu przechoodza trudny wiek.. wiek zmian w ich zyciu ...chca wygladac inaczej..... zobaczycie zmienia zdanie jak beda mieli 18-20 lat....beda załowac ze utracili czas swojego dziecinstwa......i tyle :D :D ze mogli dłuzej sie cieszyc dziecinstwiem a chcieli wygladac jak dorosli to mija kazdemu heheh :D :P

Piotrek

Dołaczył: Dawno

Odpowiedz do tematu