_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
powiem co ja o tym mysle...trzymam sie zdala od takich panienek. Najczesciej sa wyrozumiale i aroganckie. Sama zaczelam malowac sie w 6 klasie podstawowki, ale byl to delikatny makijaz-blyszczyk najczesciej i tam jakis korektor zawsze do zatuszowania niedoskonalosci.
Jak ja widzę takie 13 siksy wymalowane, odwalone jak choicki w Boże Narodzenie, dla których "Brawo" to druga Biblia to mnie normalnie trafia, ale dobra to ich spawa, niemam z nimi do czynienia to luzik chociarz są takie dwie na moim osiedlu i jak się spyknąrazem to normalnie masakra. Nierozmawiam zbytnio z nimi i mam spokój zazwyczaj po moim jednym zdaniu ( nie żebym używał wylgaryzmów) lub spojrzeniu dająsobie spokój jak zaczynająwariować i sieoddalają , noi dobrze bo to o to mi właśnie chodzi . Amen .
A niech ciebie to denerwuje ..... tylko nie dziw się potem, żę one mają powodzenia a ty jesteś szpetna. Of kors jeśli się myle z twoją szpetnościa to tylko i wyłącznie wypadek przy pracy
_________________ GsE - gorącym sexem emanuje
Wszystko co zostało napisane przezemnie wynika tylko i wyłącznie z tego, że nie miałem lepszego zajęcia i strasznie mi się nudziło. Jeśli kogoś uraziłem ..... proszę mnie przeprosić .
Mnie tez takie laski wkurzaja. Ja mam 13 lat i u mnie w klasie są juz takie panny ktore sie maluja i chca udawac dorosłe, a przed chlopcami sie popisują i nie wiadomo co:/
_________________ ...Jak na dzszczu łza cały ten świat nie znaczy nic, a nic...
Imię: Tullia d'Aragona
Wysłany: 17-08-2006, 13:09
Bill' napisał/a:
dla których "Brawo" to druga Biblia to mnie normalnie trafia
buahahahahahaha
mnie osobiscie sam wyglad az tak nie drazni... Nie mowie tym samym, ze jestem za.
Jednak bardziej irytujacy jest ich sposob podejscia do zycia. Wszystko na sile, aby wyjsc na kogos doroslego. Rany, jakbym wyszla w wieku 14 lat na nocna dyskotego to by mnie matka wydziedziczyla jak rowniez przykre jest to, ze takie panny nie maja nic ciekawego do powiedzenia jak tylko faceci, faceci, faceci, kosmetyki, imprezy i... "co jadlam na sniadanie- a mianowicie marchewke"........
powtarzacie się jedni po drugich. Ten temat już był dawno temu i właściwie wszystkie podobne się pokrywają. Takie sziksy zazwyczaj z tego wyrastają, ale nie przeżywajcie tak tego, takie są - małe różowe pustaki. Jak nie wyrosną, to w dorosłym życiu będą miały dopiero 'fajnie'...
Hehe tu to ładny sajgon 11 letnia dziewczyna w stringach znam taki przypadek że gościówa w 2 kl pdst nosiła!!
Tu padało wiele razy pytanie po co one to robią
1 chłopcy
2 którzy są od niech starsi
3 13-18
4 wiecie czym się to kończy?
5 rozpacz
BLEEEE
_________________ Jesteś dla mnie tak daleka,
Zimna tak jak sztylet z lodu,
Dlatego ranisz mnie nie wiedząc o tym nie ,
Jak mocno ja kocham cie,
:**
Dobrze wiesz mała,
zostałaś mi tylko ty
Gdybym mógł ja tak śpiewać...
Imię: Wszemiła
Wiek: 20 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 17-08-2006, 17:55
Kotqa napisał/a:
Mam 14 (prawie 15) lat i zachowuję się jak dziecko...
a Ja prawie 18 i też nie raz zachowuje sie jak dziecko- naj zabawa- skakanie po kałużach
Kotqa napisał/a:
Jakby co niech każdy wie że ja jestem PRZECIW
Ja raczej też, tzn. to ich sprawa ze się malują,ale młode twarzyczki lepiej wyglądają bez makijazu,a nakładania tapety jeszcze będą miały dość na starość.
Kotqa napisał/a:
a jednocześnie załamana
łamac się nie masz czym,to one moga się nie raz ośmieszyć nienaturtalnym na swój wiek wyglądem a nie ty.
niestety tak już jest...teraz już 13 latki zostają matkami hahaha!!!i gdzie jest dziecinstwo takiej panny ktora sama już jest mamusią??? hm...potem ludzie sie dziwią skad sie bierze ta patologia;/
_________________ Pamiętaj...drugi raz już nie bedzie nas....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum