znowu wychodzę na głupka, bo nie wiem kim (lub czym?) jest Lafee!
Ja też nie wiem O.o
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Należę do grona osób, które lubią wiedzieć co oceniają, więc postanowiłam się o owej Lafee dowiedzieć czegoś więcej... Weszłam na tego bloga. Przyznam, że nie wnikałam za bardzo w treść. Po obejrzeniu zdjęć stwierdzam, że bardziej przypomina Szakirę, niż Axl'a Rose'a czy Steven'a Tylera(o co nie mozna mieć do niej pretensji). Jednak postanowiłam nie oceniać jej tak powierzchownie i ściągnąć kilka piosenek, utworów...
Już na wstępie miałam pewne wątpliwości, bo nie przepadam za twórczością niemiecką (nie mam żadnych uprzedzeń, po prostu nie przepadam). Po drugie, proszę wybaczyć, bo jak wcześniej wspomniałam nie lubię oceniać powierzchownie, ale po zobaczeniu zdjęć artystki trudno nie wyrobić sobie jakiejś opinii. Bynajmniej ja sobie wyrobiłam. Nie myliłam się. Po wysłuchaniu tych "rockowych utworów" śmiem stwierdzić, że jest to typowa muzyka dla mrocznych nastolatek (znowu przepraszam i szanuję - bądź nie p), które chcą być tredny. Słuchając tej muzyki cały czas miałam przed sobą Avril La...vinge, vigne (?) w lokach. Rock? Nie, stanowczo nie. Aaaa... I gdyby kogoś z Was poniosła ciekawość, powiem jedno : nie ściągajcie, nie słuchajcie - szkoda czasu.
Mimo to jak podaje jedna z najstarszych i najprawdziwszych prawd : De gustibus non est disputandum - i tego się kochani trzymajmy!
Jakaś kolejna gwiazda "Bravo" z Niemiec?
To chyba jakaś broń masowej zagłady te niemieckie pseudorockowe małolaty.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum