postanowiłem że ściągne jakąś jej piosenke (jestem masochistą ) i napisze jak mi sie podoba lub nie podoba
hmm dowiedziałem sie ciekawych rzeczy jej album nazywa sie uwaga <trąbki> "Lafee" cóż za oryginalnośc, znajduje sie na nim 12 piosenek (w tym jeden remix)
Independent999 napisał/a:
a dużo............nie stać cię
to szkoda
Independent999 napisał/a:
przecież to ja mam bank obrabować
mógłbym ci pomóc to wtedy napewno nas złapią
dobra przesłuchałem raz drugi i ........... mam nową idolke bardzo mi sie spodobało nawet bardziej niż piosenka P. Hilton czy hity brytnej spirs te dwie piosenki które mam zajmą zaszczytne miejsce w moim katalogu"ponadczasowe (s)Hity" szukam jakiegoś jej zdjęcia zęby wstawić w av'ka
to tak samo jak tokio gnioty sa gwiazdami (pamietajcie - tylko dla bravo) bo gdyby była prawdziwą gwiazdą to pisali by o niej w powazniejszych magazynach
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
Wysłany: 30-07-2006, 19:46
pavlitto napisał/a:
to tak samo jak tokio gnioty sa gwiazdami (pamietajcie - tylko dla bravo) bo gdyby była prawdziwą gwiazdą to pisali by o niej w powazniejszych magazynach
Przcież BRAVO to magazyn dla młodych, kulturalnych i inteligentnych nastolatek szukających prawdziwych uczuć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum