Niestety sie nie uczę. A szkoda. Nie mogę Ci pomóc.
wszak wystarczy umiejetnosć korzystania z google aby móc rozwiazac ten jakze skomplikowany "problem" no ale lepiej nabic posta pisząc "nie moge Ci pomóc" takie osoby powinna spotkac nagroda wszak jest na to paragraf
Regulamin napisał/a:
12. Wszelkie przejawy nabijania postów będą skrupulatnie zwalczane. Rozumie się przez to również posty typu "Gdybym wiedział to bym Ci powiedział, ale nie wiem"
jako zę ja pomogłem to moge nabić posta xD
Ostatnio zmieniony przez alanho 04-05-2007, 18:56, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Johann Gottlieb Goldberg
Wysłany: 04-05-2007, 18:58
alanho napisał/a:
wszak wystarczy umiejetnosć korzystania z google aby móc rozwiazac ten jakze skomplikowany "problem" no ale lepiej nabic posta pisząc "nie moge Ci pomóc" takie osoby powinna spotka nagroda wszak jest na to paragraf
Alan Alan a Ty nigdy nie nabijasz?
Chciałabym pomóc ale niestety nie mogę bo nei umiem łaciny. Jednakże na pytanie autora tematu odpowiedziałam.
To najnudniejszy i najbardziej niepotrzebny język jaki znam.
Nauka łaciny jest w moim przypadku bezowocna. Po tygodnia zapominam wszytskie końcówki i deklinacje. I nie tylko w moich. Praktycznie każdy kogo znam tak ma.
Jedynce co umiem to kilkanaście sentencji.
Jeszcze jak jest łacina i kultura antyczna, to może być to ciekawe. Wszakże ja mam tylko samą gramtykę.
Alan Alan a Ty nigdy nie nabijasz?
Chciałabym pomóc ale niestety nie mogę bo nei umiem łaciny.
wszak polska wikipedia nie jest po łacinie wszak nazwy łacińskie zwierzów tam są wszak jesli polska nazwa to królik europejski a łacińska Orcytolagus cuniculus to kazdy licealista tudzież licealistka powinna wiedzieć że orcytolagus oznacza królika
Ładnie.
Mnie się czepiaja, a Ci tam wyzej pisza posty nie na temat.
Nic nie wnoszące.
Niestety jak jest "królik" to nie wiem, ale mam cos innego:
Żaba trawna- Rana temporaria
Wróbel domowy- Passer domesticus
Winniczek- Helix pomatia
Pszczoła miodna- Apis mellifera
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum