Alicja a ja bym się teraz najchętniej z tobą zamieniła, żeby mieć przerabiane rozszerzenie z matmy i natłok zadań i materiału z tego przedmiotu.
W mojej klasie ciężko jest zrobić coś, co może być podciągnięte pod: "Rozszerzenie z matmy", bo 70% mojej klasy to niedoszły bio-chem - jak ktoś nie dostał się do bio-chem, to miał do wyboru albo iść do klasy ogólnej albo do mat-fiz. Z matmy dobre są 4 osoby na 36
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
JA już jestem stara "dupa" i klasy nie mam ale za to mam świetną grupę same krejzole Jestem na kierunku fizjoterapia Jest nas około 30 osób Nie wiem dokładnie ile nas jest bo różnie to bywa
A jesli chodzi o moją ostatnią klase to było to w liceum ..... ah te czasy.....
Profil biol-chem oczywiście Klasa też była ekstra Było nas ponad 20 osób + osoby z indyidualnego. Ogólnie było ekstra i nie załuję ze poszłam na taki profil Teraz też nie żałuje
_________________ Jestem nowa więc nie krzyczcie
Pozdrófka for all :*
Imię: P jak Poison
Wysłany: 14-12-2007, 19:16 Re: Ktora klasa??...
ewa65665 napisał/a:
W ktorej jestescie klasie??
Przeważnie w 205, a czasami w 201. Jestem na 3 semestrze, szkoła policealna informatyczna - SOiSK.
ewa65665 napisał/a:
Ile osob w klasie macie??
Chyba ile chodzi ok 15-17 osób.
ewa65665 napisał/a:
I jeszcze jaki profil??..hehe
Profil na komputerze mam root, czasami admin lub administrator, zależy gdzie siedzę
Na moim profilu jest 17 osób, z tym, że on jest łączony z technikum agrobiznesu, a tam jest 13 osób, więc łącznie moja klasa wynosi 30 osobników.
Wiek: 17 Dołączyła: 19 Maj 2007 Posty: 20 Skąd: Mexico City
Wysłany: 31-01-2008, 21:33
1 LOf
30 osób
geografia-wos
_________________ A że Pan Bóg ją stworzył, a szatan opętał,
jest więc odtąd na wieki: i grzeszna, i święta,
zdradliwa i wierna, i dobra, i zła,
i szczyt nad chmurami, i przepaść bez dna,
początek i koniec - kobieta.. to ja
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
_________________ "My ludzie umieramy na samą myśl o miłościach, które przepadły na zawsze, o chwilach które mogłyby być piękne a nie były, o skarbach, które mogłyby być odkryte, ale pozostały na zawsze niewidoczne pod piaskami. Obawiamy się sięgać po swoje największe marzenia, ponieważ wydaje nam się, że nie jesteśmy ich godni, lub że nigdy nam się to nie uda. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum