kiedyś dostałem od rodziców stare znaczki pocztowe w kopertach i puste klasery. powiedzieli, że mogę kolekcjonować znaczki, ale najpierw muszę ułożyć te, które już dostałem
po włożeniu paru setek znaczków zrezygnowałem z filatelistyki do końca życia
Moja starsza siostra zbierała znaczki pocztowe ,ja byłam mlodziutka ,ale klasery mam do dzis znaczki naprawde warte obejzenia. Ja niemam smykałki tak jak moja siostrzyczka
Kiedyś zbierałem kapsle po butelkach ... znaczki miałem zbierac ale mi się odechciało . Nie wiem jakoś nie potrafie sie babrac z tym odklejaniem i wciskaniem tego wszystkiego do atlasów , chociaż powiem że niektóre znaczki całkiem ciekawie się prezentują
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 05-11-2005, 22:00
Zbieralem, ale sprzedalem. Kupilem raz 200 znaczkow za 2 zlote, ale sprzedalem.
Zbierałam jak byłam mała,mój wujek jezdzi po świecie więc miałam tego mnustwo...Gdzieś jednak sie to rozmyło ale został mi jeden klaser:)Czasem miło poogladać,bo są naprawde sliczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum