Ja sobie upatrzyłam 2 uczelnie na ten sam kierunek, a gdzie wyląduje to zależy od tego jak za 2,5 roku będą wyglądały moje układy z pewnym kimś.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Juz wybralam, juz studiuje.
Akademia Ekonomiczna w Poznaniu, wydzial zarzadzania, kierunek marketing i zarzadzanie, nad specjalnoscia sie jeszcze zastanawiam, ale pierwotnie mialo byc zarzadzanie inwestycjami i nieruchomosciami.
Macie już może upatrzone, czy się nadal zastanawiacie?
Politechnika Białostocka - Architektura i Urbanistyka (jeśli egzaminy wstępne źle mi pójdą, to Budownictwo i Inżynieria Techniczna czy coś w ten deseń), może ASP;
PM napisał/a:
Czym sie kierujecie podejmujac decyzje o kierunku studiow?
Mama mi każe.
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
A slyszal ktos moze o strone www.gostudyuk.pl ? Zastanawiam sie czy nie skorzystac z ich serwisu bo intersuja mnie studia za granica...
Z gory dziekuje za informacje.
Imię: ~EveLinaaa~
Wiek: 18 Dołączyła: 09 Mar 2006 Posty: 3428 Skąd: z Holiłudu
Wysłany: 24-01-2007, 15:20
PM napisał/a:
Kto się wybiera na studia i jakie?
Pedagogika resocjalizacyjna
PM napisał/a:
Swoimi zainteresowaniami, umiejętnościami.
Wiadomo, że jak mam niedostateczną na półrocze z biologii to nie wybieram się na medycyne( chociaż i tacy się zdarzają:P)
Ja juz wybrałam, studiuje sobie psychologie na SWPSie wroclawskim
Jesli chodzi o specjalnosc to pierwotnie myslalam o klinicznej i jest ona mi najblizsza - kreci mnie doradztwo, poradnictwo ewentualnie terapia ale ostatno zaczelam sie interesowac psychologia w aspekcie tv i reklamy... to chyba prez to ze bardzo duza czesc moich znajomych ma cos wspolnego z szol biznesem i ja jakos tez
Wysłany: 24-01-2007, 15:57
JA bym chciała dostac się na psychologię. Chcę skłądać papiery do Bydgoszczy, Warszawy i Sosnowca. Interesuje mnie psychologia dzięcięca najbardziej oraz problemów młodzieży. Chciałabym kiedyś mieć swój własny gabinet psychologiczny <marzy sobie>
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
PM napisał/a:
Powołaniem. A jak!
kupa gówna... nie wszyscy... moze ty.. zazwyczaj jest ze sie nie dostajesz albo w polowie stwierdzasz ze mylilas sie ze swoim powolaniem...u mnie na kierunku jest jakies 70% ludzi co trafilo tam przypadkiem
żuka napisał/a:
PM napisał/a:
Macie już może upatrzone, czy się nadal zastanawiacie?
Politechnika Białostocka - Architektura i Urbanistyka (jeśli egzaminy wstępne źle mi pójdą, to Budownictwo i Inżynieria Techniczna czy coś w ten deseń), może ASP;
zwala ja tez mialem tam byc.. ale jak jechalem na egzamin to mialem wypadek samochodowy i niestety... a byly wolne miejsca...
_________________ Ain't no sunshine when she's gone..
Imię: Sandra
Wysłany: 24-01-2007, 16:53
Biorę na poważnie 3 kierunki pod uwagę. Nie chcę podejmować decyzji koniecznie już teraz bo mam jeszcze sporo czasu. Na dzień dzisiejszy są to: dziennikarstwo na UJ , stosunki międzynarodowe UJ lub AE, socjologia również UJ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum