Ojezu, ja myślałąm, że Ty starsza jest. Jak bedziesz sie 2 ;ata uczyć to problemu mieć nie bedziesz na pewno Myslalam, ze juz chodzisz na jakis kurs, bo wydawalo mi sie, ze pisalas, ze masz na kursie jakiegos mega zdolnego kolege.
Ja sie raczej wybieram, na dziennikarstwo chyba. Ale jak chce, zeby mnie przyjeli, to sie powinienem zabrac do roboty, bo z takimi ocenami, jak teraz...
_________________ na pewno jutro nie będzie jak teraz
nawet jak będziesz miał wszystko to czego teraz nie masz
Dlaczego? Moze i pomysl nie jest jakis super innowacyjny, ale praca bardzo klimatyczna i - choc moze nieco kiczem zalatuje - to mimo wszystko ciekawa jest ;]
_________________ na pewno jutro nie będzie jak teraz
nawet jak będziesz miał wszystko to czego teraz nie masz
Jak coś, co zalatuje kiczem może być znakomite? Te kwiatki latające mnie rozpierdoliły. I To pomarańczowe niebo. Sam statek mo0że i fajny jest- reszta to tragedia.
jacko694, studia dziennikarskie to do dupy są. w sensie, praca super, ale nie potrzebujesz do tego studiów. zacytuję samą siebie "generalnie lepiej być po polonistyce, bo pracodawcy i tak wiedzą, że po studiach dziennikarskich nie masz pojęcia o tej pracy". wszystkiego tak naprawdę nauczysz się już pracując w zawodzie.
ja dalej historia z przytupem i będę uczyła dzieci. będzie super.
Ktoś tutaj pisał o UAMie, polecam gorąco kierunki ciekawe, baza do nauki swietna, nic tylko korzystac
Mam tam kolezanke na hmm... szczerze mowiec teraz nie pamietam czy to byla arabistyka, czy turkologia, ale dziewczyna ma niesamowity talet do nauki jezykow obcych, wystarczy chyba podsumowac, ze na koniec pierwszego roku studiow miala srednia 5,0. A co dla mnie najistotniejsze, nie skupia sie na samej teori, korzysta z kazdej mozliwosci wyjazdu i cwiczenia jezyka w praktyce, mysle, ze to mialo bardzo duzy wplyw na jej oceny
aczkolwiek nie ma sie co oszukiwac, skrupulatna i odpowiedzialna to dziewczyna jest
Swojej uczelnie polecam osoba, ktore lubia i rozumieja przedmioty scisle, chociaz zdarza sie rowniez inne takie jak prawo, socjologia.
Jest wiele ciekawych kierunkow jednak ze wzgledu na dosyc wysoki poziom ( powiem tak z 500 osob przyjetych na 4 semestrze jest nas 120) czesto nie wszystkie kierunki sa otwierane.
Takze serdecznie zapraszam AE Poznan, niech sie nie mecze sama
Zarejestrowałam się jeszcze na etnologię.
Podobno tegorocznym maturzystom nie najlepiej poszła historia rozszerzona i polski, to trochę sobie na nich pożeruję. O ile najpierw a) nie popełnię samobójstwa na bułgarystyce, b) nie popełnię zbiorowego mordu na wykładowcach na bułgarystyce- i sami mnie wyrzucą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum