Myślę, że Twój kolega znalazły sobie pracę i bez Twojej pomocy, jeśli jest taki dobry W takiej sytuacji nie ma nic złego, mówiłam raczej o załatwianiu stanowisk dla niekompetentnych osób.
Primo - moj chlopak
Secudno - to nie bylo moja pomoc a nasego znajomka ktory pracowal przy niani [tego programu z pania Zawadzka na tvn ]
Tretto - mowa o zalatwianiu sobie posiadajac kompetencje a nie zeby wejsc gdzies nie majac pojecia o pracy
Imię: Monika
Wysłany: 29-12-2007, 20:16
Tak jak większosc uczniów LO czy technikum rozważam chęć podjęcia nauki na jakiejś uczelni, ale jakiej? i tu mam problem ponieważ waham się nad trzema kierunkami. Może w następnym roku moje plany bardziej się sprecyzują.
_________________ Serce człowieka to cmentarz pogrzebanych nadziei.
Peter Sirius
ja od 2 klasy gimnazjum wiedzialam ze bede studiowac prawo i koniec:)
tak sie uparlam ze dopielam swego
dodatkowo nie stanelo na samym prawie tylko aby mi sie ie nudzilo wzielam sobie dwa kierunki jednoczesnie czyli plus socjologia..
ale jak obronie licencjat z socjologi ide na resocjalizacje
Imię: olek
Wysłany: 03-04-2008, 19:15
Na 2 roku zaczynam drugi kierunek. Wschodoznastwo.
Wiem, że to samobójstwo żeby uczyc się na raz bułgarskiego i rosyjskiego, ale trudno. Jakoś będzie trzeba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum