kupa gówna... nie wszyscy... moze ty.. zazwyczaj jest ze sie nie dostajesz albo w polowie stwierdzasz ze mylilas sie ze swoim powolaniem...u mnie na kierunku jest jakies 70% ludzi co trafilo tam przypadkiem
Oczywiście, że wiekszość "rzeczy" to po po prostu przypadek. Ja piszę tylko o sobie, ze od zawsze chciałam być lekarzem. A czy się uda, to pożyjemy, zobaczymy.
że co ?? nawet nie wiesz jak sie nazywa kierunek na który chcesz isć
hmm alanho brakuje Ci seksu, żeś taki nerwowy?
Ja z pewnością pójdę na UAM w Poznaniu. Kierunek: prawo i administracja.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
zwala ja tez mialem tam byc.. ale jak jechalem na egzamin to mialem wypadek samochodowy i niestety... a byly wolne miejsca...
Współczuję.
To teraz gdzie się uczysz, bo mnie to ciekawi? ;p
PS. Zabierz ktoś tę pieprzoną reklamę dzwonków z dołu! <zawał serca>
_________________ "Czy dożyjemy czasów, w których poczęta w probówce dziewczynka, z genami dobranymi tak, by była piękna i inteligentna, w wieku dziesięciu lat zawrze związek partnerski z kobietą, jako dwudziestolatka usunie ciążę, a na starość skończy ze sobą w prywatnej klinice, gdzie w majestacie prawa lekarz zaordynuje jej truciznę?"
Ostatnio zmieniony przez żuka 25-01-2007, 01:52, w całości zmieniany 1 raz
Ja wybieram się na prawo tudzież na socjologię, albo jeszcze coś z historią
W najgorszym wypadku wyląduje na łopatologii ;p
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Jak słyszę o matematyce lub fizyce to tak jakby punk usłyszał, że za rogiem jest grupa skinów ;p
Na szczęście już w tym roku z fizyką i chemią już się rozstaję Mam tylko nadzieję, że babka z maty mi się zmieni.
Ja wiedziałem, że muszę iść na coś z historią i wylądowałem na historii z wokiem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum