Chciałbym się dowiedzić kto z Was pali papierosy jak to się stało, że daliscie się wciagnać w nikotynę.
A jak ktos nie pali to GRATULUJĘ !
Paliłam. Jak to się stało? Jeden papieros, drugi i nagle paczka dziennie
Na początku paliłam tak o, później to już nałóg.
Po pół roku czynnego palenia postanowiłam z tym skończyć, ze względów zdrowotnych, ale przede wsyztskim dla świeżogo oddechu i dla siebie.
Mimo że nie paliłam jakoś długo, cera znacznie mi się pogorszyła.
Na szczęście od dwóch lat jestem do przodu, nie palę.
Nie tylko lepiej się z tym czuję, ale także ma to wpływ chociażby na skuteczność środków antykoncepcyjnych, bo u palaczek skuteczność się zmniejsza.
No ale cóż, wszystko dla ludzi
_________________ And everywhere we go
The sun will always shine...
Imię: Anita
Wysłany: 06-11-2007, 19:18
eee nie palę, kiedyś spróbowałam i tak mnie zmuliło.Tak to jak dzieci się do palenia biorą^^ nie zamierzam palić, nie podoba mi się to, zresztą gdy ktoś pali przy mnie to normalnie nie moge oddychać.palenie nie dla mnie
_________________ A miało być tak pięknie
miało nie wiać w oczy nam
i ociekać szczęściem.
Miało być sto lat... sto lat
ja nie palę, ale nie wiem, czemu miałby być to jakiś powód do gratulacji...
No jak to? Przecież palacze są źli i niedobrzy (jak to się ładnie komponuje ze mną ), więc nie paląc jesteś zdecydowanie lepszym człowiekiem niż palący.
Niepalący morderca jest lepszy niż palący
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Ja palę shishę, czasem zwykłą fajkę... Dla przyjemności.
Ale nie wyobrażam sobie jak mogłabym się uzależnić.
Najlepiej ograniczać się do shishy, ponieważ nie dość, że jest najmniej szkodliwa, to jeszcze przygotowanie jej jest tak fatygujące, że człowiekowi aż nie chce się być uzależnionym.
Nie palę i jestem z tego zadowolone . Jeśli chodzi o innych , którzy palą najwyraźniej albo to lubią , ale chcą się przypodobać jakiemuś towarzystwu lyb wyrwać panienke . Tak mi się wydaje , mogę się mylić .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum