A trzeba mieć jakis powód żeby palić? Nie można palić o tak? Ja pale o tak. Nikt mnie nie namawaił, nikomu nie chcialam zaszpanować... Kiedyś poszłam sobie do kiosku i kupiłam paczke fajek. I tak mi zostało.
_________________ jeśli dziś masz dobry dzień chcę byś zaraził, zaraziła mnie.
gupia kretynka
ja pale, wciagnelam sie bo bylam glupia jak mialam 13 czy 14 lat teraz mam 20 i wolalabym nie palic, chociaz nie powiem ze lubie zapalic sobie gdy pije piwno lub odpoczywam ... fajnie wtedy jest, staram sie ograniczyc
_________________ Gdyby wszelkie bariery pozanikały
Gdyby żadne serduszka nie pękały
Gdyby kary winnych spotykały
Gdyby każdy był wyrozumiały
ja bym czegoś takiego nie przebolał ; p juz dzis po 8 rano byłem na fajce z kolegą ; p.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
tak mówilem, ale jak widzisz mi nie idzie ; ) ostatnio zarobiony jestem to mi nie żal kasy. do momentu pewnego. Poza tym to łikęd, trzeba sie napić, a teraz juz sobie nie wyobrażam % bez papierosa; p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
ja bym czegoś takiego nie przebolał ; p juz dzis po 8 rano byłem na fajce z kolegą ; p.
Ja nie palę nałogowo, więc mnie tak bardzo nie ciągnie Po prostu od czasu do czasu mam ochotę zapalić albo, kiedy jestem bardzo zdenerwowana i mam paczkę pod ręką.
_________________ Kiedyś ktoś Cię opuści- uświadom to sobie, bądź na to gotowy, mniej boli...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum