Ja ze 3 lata temu sprobowałem - 2 dni jeden po drugim zapaliliśmy z kumplem , nie było źle , wręcz zabawnie ale mnie to nie kręci aż tak . Jestem zadowolony że spróbowałem , wiem jak to jest aczkolwiek odradzam bo to mózg ''wypala'' .
Ja paliłem, palę i będę palił marychę. po prostu to lubie. Mam skąd wziąść czyste zielsko, które jest zdrowsze od herbaty . Inncyh rzeczy nie zamierzam próbować, no może piguły jak się idzie na impreze, itd.
I sam sobie zaprzeczasz...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Plae trawkę czasem zawsze ma czysty towar (moj kumpel hoduje i ma do niego całkowite zaufanie !!) bardzo to lubie wyciszam się wtedy mysle wyluzowuje sie !! i tak apropo asiek3321 trawki nie da się przedawkowąc jeszcze nikt nigdy nie umarł z przedawkowania trawy mozna się co najwyzej pozygac tak samo jak po fajkach (wiem z autiopsji) a pozatym jest udowodnione że ganja jest zdrowsza od fajek !!
Ja tam nie próbowałem jeszcze nigdy i nie zamierzam. Miałem znajomego który próbował, (chciał zobaczyć jak to jest). Natomiast nie podobało mu się to za bardzo. Cieszę się, że skończył z tym w porę
Hej wszyscy ktorzy brali to niech napisza jak najlepiej zaczac??
_________________ "Niezależnie od tego, ile masz lat, mam dla ciebie najgłębszy szacunek, gdy potrafiłeś powiedzieć: "przepraszam", "wybacz mi", "zapomniałem", "nie wiem".
/Ks. Mieczysław Maliński/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum