Pale razy paliłam nawet fajnie jest smille na twarzy itd tylko raz miałam doła. Ostatnim razem paliłam w wakacje byliśmy wtedy całą rodziną wraz z moim chłopakiem nad jeziorkiem i przyłapałam takich gości jak jarają prosili żebym ich nie wsypała i namawiali żebym zapaliła...Głupia sie zgodziłam myślałam że jak zawsze będzie tylko dobry humor i tyle ale grubo sie pomyliłam ... miałam spiepszony cały weekend , straszne zawroty głowy,nie umiałam normalnie ustać na nogach.Leżałam tylko na kocu pół przytomna nie wiem co to było za silne śwństwo może dlatego że paliliśmy z wiadra. Moj chłopak nic nie wiedział ,powiedziałam mu tylko że mnie strasznie boli głowa-uwierzył. A że sie nie zna na tym nie poznał,moje szczęście od tego czasu nie pale miałam nauczkę!!!
głupia byłam i tyle no cóż człowiek sie uczy na błędach.
_________________ ,,Nawet jeśli czasem trochę się skarżę – mówiło serce – to tylko dlatego, że jestem sercem ludzkim, a one właśnie są takie''. . .
Ostatnio zmieniony przez Natalii 20-10-2006, 19:34, w całości zmieniany 1 raz
Zielsko paliłem parę razy, ale ogólnie nie polecam, przymuli cię, jak masz dobry humor to będziesz się się ciąle śmiał ze wszytkiego(np. nie było mnie niestety na wigili klasowej, a kumple jak zjarali się przed nią to zlewali się ze wszystkiego co mówiła wychowaczyni, ale jeden kolega stracił rówonowagę i oblał ją barszczem, ale i tak nic nie poznała ), a jak zły to jeszcze bardziej ci się pogorszy, nie radzę zażywć z wódą i chipsami bo staniesz się królem klozetu
Ja pare razy jarałam...ale teraz jakoś nieczęsto mi się to zdarza, bo mi facet nie pozwala...:/Z moich, średnio obfitych, doświadczeń wynika, ze ja zawsze mam super humorek. Jakoś jeszcze megadoła nie złapałam.
[ Dodano: 23 Lis 2006 02:27 pm ]
Taak, wiem, wszystko przede mną...:/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum