moze poprostu slaby towar miales moj kolega za pierwszym
razem tez sie zawiodl, ale poprostu ktos wywinoł wałka, a pozniej dostal taki mocny towar,
ze zajebiscie mu sie podobalo
Ja probowalem nieraz a nawet kilkanascie razy.Ale nietylko narkotyki nam chodzily po glowie bralismy tez inne rzeczy po ktorych jest krotki schiz.Ostatnio chcielismy przedawkowac taki lek co ma skladnik DXM(najczesciej leki na kaszel)ale niebylo gdzie to zrobic.
Tekst tak mniej więcej przetłumaczony przez translator
Myślę, o wszystkich narkotykach na czarnym rynku dzisiaj, LSD jest najdziwniejsze. To jest najbardziej ostatni ważny narkotyk by powstać w psychodelicznej subkulturze.
(Bujda bujdy bujdy... niech pozwoli nam dostać się do dobrych rzeczy: Jak zrobić to w twojej kuchni!!)
1.Grind w górze 150 gramów Ranka Sławy nasion albo dziecko hawajskie drewniane różowiło nasiona.
2.In 130 cc. eteru ropy naftowej , moczy nasiona na dwa dni.
3.Filter rozwiązanie przez ciasny {napięty} ekran.
4.Throw daleko płyn, i pozwalają, żeby papka nasienia wyschła.
5.For dwa dni pozwalają, żeby papka zmoczyła w 110 cc. alkoholu metylowego.
6.Filter rozwiązanie znowu, ratując płyn i etykietowanie tego "1."
7.Resoak papka w 110 cc. alkoholu metylowego dla dwu dni.
8.Filter i wyrzucają papkę.
9.Add płyn od drugiego namoczenia do rozwiązania etykietował "1."
10.Pour płyn do tacy herbatnika i pozwalają, żeby to parowało.
11.When wszystko z płynu parował, żółta guma pozostaje.
To powinno być uciułane i położone do torebek.
- 30 gramów Ranka Sławy nasion = 1 podróż
- 15 hawajskiego drewnianego różowiło nasionom = 1 podróż
Dużo spółek, taki jak
Northop Król okrywali ich nasiona z toksycznym chemicznym, które jest trucizna. Zamówienie {Rozkaz}
nasiona od hurtownika, jak to jest dużo bezpieczniejsze i tańsze. Hawajskie drewniane różowiło nasiona mogą być zamówione bezpośrednio od:
Pokój dziecinny {Żłobek} Chonga i Kwiaty
P.O. Pudełko 2154
Honolulu, Hawaje
LSD DAWKOWANIA
Podstawowe dawkowania kwasu zmieniają się stosownie do jakiego rodzaju kwasu są dostępne i jakie średnie spożycia są używane. Chemicznie, potęga LSD 25 jest wymierzona w micrograms, albo mics. Jeżeli jesteś chemicznie skłonny albo robiący twoje własne kwaśne, wtedy obliczanie numeru micrograms jest bardzo ważne. Zwykle między 500 a 800
mics jest obfitość {dużo} dla 8 podróży godziny , zależąc od jakości kwasu, oczywiście. Mam
usłyszany o ludziach biorących tyle co 1,500-2,000 mics. To jest nie tylko nadzwyczaj niebezpieczne,
to jest nadzwyczaj marnotrawne.
LSD przychodzi wpakowany w wielu różnych {innych} formach. Najbardziej wspólny są umieszczone w spisie poniżej:
1.The brązowe miejsce, albo arkusz papieru z wysuszoną kroplą {spadkiem} LSD na tym, jest zawsze dookoła. Zwykle jedno miejsce równa się jednej podróży.
2.Capsuled kwaśny jest bardzo podstępny, jak czapka może być prawie jakikolwiek kolor, rozmiar, albo potęga. Zawsze pytaj {poproś} co kwas jest cięty z, jak dużo kwasu jest cięty z albo szybkością albo strychniną. Też ote
dawkowanie.
3.Small białe albo kolorowe tabliczki były znane by zawrzeć kwaśny, ale, jak z podanym w skrócie kwaśny, to jest niemożliwe powiedzieć potęgę, bez proszenia.
ja nigdy nie bralam ani nie palilam i jakos nie zamierzam tego robic. uwazam ze ludzie slabi psychicznie posuwaja sie do zazywania tego swinstwa, coz "glupota ludzka nie zna granic"
Ja nigdy nie paliłem i nie zażywałem narkotyków. A rodzice zawsze mi powtarzali, że lepiej wypić kieliszek wódki czy piwko niż wziąśc papierosa czy coś innego do ust i zapalic. A to, że ludzie sa słabi psychicznie ich nie tłumaczy. Ludzie najcześciej zaczynają palic papierosy z ciekawości, albo, zeby byc akceptowanym przez grupę, żeby byc cool, a to, że poźniej w stresujących sytuacja siegają po fajkę czy cos innego to im wcale nie pomaga, np papierosy podnosza ciśnienie krwi i co za tym idzie powoduja ze masz szybsza prace serca i jestes jeszcze bardziej poddenerwowany, wywołuje coś ala uczucie lęku. Po drugie trzeba pomyśleć logicznie, fajki sa drogie i beda jeszcze droższe jak euro wejdzie. Taki mały rachunek. Weźmy jakiegoś przecietnego palacza, który pali 20 lat, srednio paczkę dziennie.
4x365x20=29200 zł
Można sobie na coś porzadnego w tym czasie odłożyć.
ja siebie np. nie widze w sytuacji, że mam przejarany tak łeb, że sie śmieje nawet z własnego gówna w klozecie. Bo i tak może być. Narkotykom, petom i innym syfom stanowcze NIE.
_________________ Pamietaj Gość
1. Mam zawsze racje
2. Jesli twierdzisz, że nie mam racji, patrz punkt 1
Nie brałem, nie biorę, brać nie będe Kolejny nieekonomiczny zbędny wydatek. Za oszczędny na takie rzeczy jestem ( nawet moglbym nie jesc, jesli bym przezyl bez tego ).
Ludzie najcześciej zaczynają palic papierosy z ciekawości, albo, zeby byc akceptowanym przez grupę, żeby byc cool
święta racja !!!!!
Cytat:
Narkotykom, petom i innym syfom stanowcze NIE.
popieram
a ja w odróznieniu do Was paliłem zielsko 3 razy, ale ostatnio paliłem póltora roku temau, jakoś do mojej małej ekipy trafił nowy kolega, który cęsto "popalał sobie" zielone i mial dostęp do zioła, więc pomyślalem sobie czemu nie i tak co pare miesięcy złapałem sobie bucha albo dwa, ale wcale nie żałuje, że tio zrobilem i nie jest mi wstyd, wstyd mi mogło być wtedy, kiedy palil bym to często i były by jakieś tego skutki w końcu wszystkie w zyciu trzeba spróbować,
pozdro
Nigdy w zyciu nie bralem zadnego draga. Ale jesli ktos ma jakies pytania dotyczace prochów to niech pisze. Mam o tym jakies pojecia bo sie obracalem przez kilka w towarzystwie, ktore zaczynalo od fajek, picia, trawy, haszu i grzybow a obecnie sa na etapie amfy, tablet i LSD. Chlopcy juz marudza ze to nudne i chyba wezma sie za cos mocniejszego.
ja próbowałem i próbuje dalej... chcem wyjść ale zarazem nie... a ci co piszą "Ja jeszcze nie" lepiej niech powiedza nie zanim wpakują sie w to gówno jak ja
Ja nie próbowałam, chociaż okazje może i miałam. Dzięki, ale jakoś mnie to nie kręci. Jeśli chodzi o używki, to piwo-oczywiście; inny alkohol-tylko szampan, wódki nienawidzę; papierosy-bardzo sporadycznie, nie znoszę, ale czasami palę; no i tabaka, chociaż ostatnio rzadko, bo wystąpiły problemy zdrowotne... A właśnie, wciągaliście kiedyś tabakę?-trochę dziecinne i bez sensu, ale fajne... A tak w ogóle czy jakiekolwiek użwyki mają sens? Bo wg mnie to chyba nie...
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum