Coż, nie bede wybierac z całej rodziny bo jest za duża.
Wsytarczy powiedzieć, że moja mama ma 8 braci i jedna siostre ;D
Każde z nich ma przynajmniej dwojke swoich dzieci, ktore maja juz swoje dzieci, a to tylko jedna strona rodziny.
Ograniczajac sie wiec do najblizszych, to mysle, ze hmm MAMA
Ostatnio zauwazylam, ze im ma wiecej lat tym ma wiecej uroku w sobie, a ojcu juz nawet powiedzialam, ze koledzy moga mu zazdroscic.
Fakt, faktem, nie jest jeszcze jakas mocno stara, ale wszystkie swoje znajome w swoim wieku ktore znam przebija o glowe ;D
A ostatnio nawet kolega ze zdziwieniem pytal sie mnie, czy to jest moja mama
Ostatnio zmieniony przez kreska 13-07-2008, 22:23, w całości zmieniany 1 raz
Hym... mam duzo ladnych kuzynek, ogolnie prowadza kobiety, ale faceci tez nie sa tak bardzo do tylu. Wiem ze brat mojej mamy podobal sie dziewczyna i szalaly za nim, niestety nawet nie dane bylo mi go poznac.
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Imię: Anna
Wysłany: 16-08-2008, 16:23
Stuprocentowo ja.
Mama jest niska i ma duży nos, tata ma okropną skórę przez to, że strasznie dużo pali, starsi bracia - jeden jest niski, a drugi niezadbany, siostra podobnie. Ja jestem prawie idealna, więc co w ogóle mówię : p
Ale te geny są od taty. : )
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
HO! HO! to ja też powiem, że ja jestem najładniesza i najcudowniejsza.
Ojciec tak samo ja u harlequin, ma zniszczoną skórę od papierochów. Mama jest osobą tęgą,a siostra jest jeszcze mała więc nie mogę powiedzieć jaka będzie
A ja jestem niczym biginii Haha Oczywiście żartuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum